Veterinar Targoviste

ALL SWEET PETS SRL

Veterinar Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Veterinar Targoviste: ALL SWEET PETS SRL.

ALL SWEET PETS SRL
Cabinet Veterinar - Dr. Catalin Stan
0724.937.005

Punct de lucru TITU
Str. Laurentiu Chiru, Nr. 1, Bl G1, Ap4, parter

Programul nu este non-stop!
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 14:00
Duminica: Inchis

Despre Noi

  cabinet veterinar tituCabinetul veterinar Titu - Dr. Stan Catalin va asteapta impreuna cu animalutul dvs. de companie pentru servicii medicale complete: consultatii, tratamente, vaccinuri, analize veterinare, implantare microcip, sterilizare, deparazitari, interventii chirurgicale, eliberare carnet de sanatate, cosmetica vanina si felina, farmacie veterinara. Cabinetul Veterinar din Titu va ofera servicii veterinare de calitate atat in cadrul cabinetului cat si la domiciliul clientului, scopul nostru fiind acela de a satisface nevoile tuturor iubitorilor de animale.

Chiar daca animalul dumneavoastra de companie nu prezinta astfel de semne de boala, este de dorit sa consultati periodic medicul veterinar cu privire la sanatatea dintilor deoarece unele probleme dentare nu sunt asa evidente si trec neobservate. O examinare profesionala si o estimare corecta a starii de sanatate bucala este cea mai sigura cale de a preveni bolile stomatologice.

cabinet veterinar titu

Avem si farmacie veterinara de unde va puteti achizitiona produse pentru ingrijirea animalului dvs, medicamente, accesorii, hainute, hrana si diete de cea mai buna calitate/pret pentru patrupedele dvs.

Servicii veterinare

Cabinetul Veterinar va pune la dispozitie urmatoarele servicii veterinare:

  • Consultatii Veterinare, Tratamente
  • Analize Medicale Veterinare (teste rapide de diagnostic)
  • Interventii Chirurgicale
  • Vaccinari, Deparazitari, Implantare Microcip
  • Eliberare Pasaport UE si Carnet de Sanatate
  • Inregistrare RECS (*Registrul de Evidenta al Cainilor cu Stapan)
  • Cosmetica Veterinara si Farmacie

In curand cabinetul nostru va fi echipat cu aparatura medicala de ultima generatie, pentru analize si consultatii de specialitate.