Tractari Auto Timisoara

Tractari Auto Non-Stop Timisoara

Tractari Auto Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Auto Timisoara: Tractari Auto Non-Stop Timisoara.

Firma noastra ofera urmatoarele servicii : tractari ,remorcari auto, moto , utilaje in tara sau pe intreg teritoriul europei cu diferite platforme auto in functie de solicitarile clientului pentru a oferi cel mai avantajos pret.

Recuperari auto (avariate, impotmolite) din zone montane, greu accesibile sau diferite situatii de urgenta. Avand o larga experienta in recuperare off-road cautam solutiile cele mai bune, fara a produce si alte avarii autoturismului dumneavoastra. La noi fiecare client este tratat cu maxima seriozitate si promptitudine.

Preturile se stabilesc telefonic fara a percepe alte taxe ulterioare cum ar fi taxa de manipulare, asteptare sau altele.

Suntem o firma de care e bine sa nu ai nevoie dar daca totusi se intampla, sa stii ca poti apela la orice ora din zi si noapte .

                                                                                Un ajutor la nevoie !           

O echipa serioasa, rapida si profesionista disponibila NON STOP pentru intreg teritoriul Uniunii Europene. Firma noastra garanteaza mobilitate si siguranta promt in orice conditii 24h/24.