Veterinar Ploiesti

Cabinet veterinar - Dr. Laurentiu Ispas

Veterinar Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Veterinar Ploiesti: Cabinet veterinar - Dr. Laurentiu Ispas.

Avem o experienta de peste 10 ani in medicina veterinara din Ploiesti.
Suntem o echipa tanara bine organizata, pregatita si informata continuu cu ultimele tehnici medicale si terapii din domeniu pentru a avea o eficienta maxima. Am studiat si participam la cele mai importante cursuri de perfectionare si specializare in fiecare an de peste 10 ani si la congresele internationale de medicina veterinara in SUA , Marea Britanie, Franta, Germania , Spania, Turcia, Austria, Olanda, Romania de unde venim cu cele mai noi informatii si descoperiri pentru a salva vietile animalelor dumneavoastra si a le imbunatatii si pastra calitatea sanatatii si a vietii acestora.

Zi de zi incercam si reusim sa salvam viata cat mai multor animale nevinovate! Clientii nostrii sunt prietenii nostrii! Va asteptam cu drag la cabinetul veterinar! La cabinetul veterinar din Ploiesti oferim o gama completa de servicii medicale si colaboram cu facultatile de medicina veterinara din tara si strainatate cit si cu marile laboratoare de analiza private nationale care ne ofera cele mai precise rezultate. Deviza noastra este : Diagnostic rapid - interventie eficienta - vindecare completa = calitate si eficienta maxime. Asa am reusit cu succes peste 7000 de operatii, multe foarte grele. Am reusit sa salvam vietile a nenumarate animalute redandu-le bucuria de a trai si de a se juca din nou cum o faceau inainte.

 

Galerie foto