Veterinar Pitesti

Gemma Animal Care

Veterinar Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Veterinar Pitesti: Gemma Animal Care.

Cabinet Veterinar Pitesti  Medicii veterinari din cabinetul nostru, sunt pregatiti sa-i ofere companionului dvs, cea mai buna ingrijire medicala. De la consultatii si vaccinari, pana la investigatii avansate si interventii chirurgicale complexe, cainele dvs, pisica sau animalul exotic, beneficiind astfel de atentia cuvenita. La cabinetul veterinar Gemma Animal Care Pitesti, puteti beneficia de o gama completa de servicii veterinare, incepand de la consultatii de specialitate, tratamente, analize, ecografii, vaccinari, interventii chirurgicale complexe si terapie intensiva. 
  Vizitele periodice la cabinetul veterinar, pot preveni eventualele probleme de sanatate ce pot aparea. Recomandam sa faceti cel putin doua vizite anuale la cabinet, chiar daca animalutul dvs este aparent sanatos, in felul acesta prevenind micile probleme de sanatate care i-ar putea primejdui viata daca sunt neglijate.

Cabinet Veterinar Pitesti

 Cabinetul nostru asigura asistenta medicala de urgenta, prin intermediul unui personal competent si pregatit pentru a trata cu rapiditate si eficienta orice problema de sanatate ar prezenta companionul dvs.
  Cabinetul veterinar Gemma Animal Care, va pune la dispozitie servicii profesionale de cosmetica si frizerie canina si felina, intr-un cadru placut si modern. Va oferim servicii de frizerie, tuns si coafat (cu foarfeca sau cu masina), toaletare (curatarea urechilor, vidarea glandelor perianale si taierea unghiilor), trimat, spalat, descalcit si periat.
  In cadrul magazinului nostru veti gasi o paleta larga de hrana si accesorii pentru animalutele dumneavoastra.
  Va invitam la sediul nostru pentru a va alege sortimentul dorit sau, pe baza unei precomenzi, vi-l putem livra gratuit la domiciliu pe raza Municipiului Pitesti si la comenzi de peste 100 ron.

Servicii

  • Cabinet veterinar
  • Frizerie canina sau felina
  • Petshop
  • Serviciu de urgente

Asiguram servicii de asistenta, consultatii, tratamente, vaccinari la domiciliul pacientului. De asemenea suntem disponibili pentru urgente.

  •  Raspundem cu promptitudine la solicitarile dvs
  •  Oferim servicii medicale de calitate superioara
  •  Suntem o echipa tanara si entuziasta
  •  Investigatiile din cabinetul nostru sunt efectuate cu aparatura de ultima generatie
  •  Locatie centrala

Program
Luni-Vineri: 10:00 - 20:00
Sambata-Duminica: 9:00 - 14:00

Galerie foto