Veterinar Bucuresti-Sector 3

Clinica veterinara Tazy Vet

Veterinar Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Veterinar Bucuresti-Sector 3: Clinica veterinara Tazy Vet.

Suntem tineri, dedicati, practicam medicina veterinara din pasiune si suntem gata de a ajuta micutii nostri pacienti. In clinica veterinara non-stop Tazy Vet oferim atentia si ingrijirea profesionista pe care o merita orice pacient, fie el om sau animal. De aceea, oricare medic veterinar din echipa noastra va incerca sa va ajute sa-i oferiti micului membru al familiei o viata cat mai sanatoasa si fericita.

Suntem aici sa va ajutam, sa va explicam si sa va invatam cum sa ingrijiti animalele incat sa ne vizitati cat mai rar. Fie ca este vorba de o simpla baie, sau cosmetica si frizerie, vaccinare sau deparazitare, analize, ecografie sau chirurgie, sau serviciul de ambulanta veterinara, va invitam sa ne vizitati la clinica veterinara non-stop Tazy Vet sau prin intermediul site-ului. Ne gasiti la sediul clinicii noastre din Titan / Balta Alba, in spatele supermarketului Auchan, pe strada Iosif Albu nr. 74, sector 3.

Galerie foto