Non Stop Deschis Veterinar Bucuresti-Sector 1

Vet Service

Non Stop Deschis Veterinar Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Vet Service - Non Stop Deschis Veterinar Bucuresti-Sector 1.


Daca aveti nevoie de: Non Stop Deschis Veterinar Bucuresti-Sector 1
contactazeaza-ne completand formularul de aici

  Echipa noastra de medici interni si colaboratori, datorita competentelor acumulate, va pot oferi consultatii generale si de specialitate pentru urmatoarele domenii: Urgente medicale si chirurgicale, Endocrinologie si boli metabolice, Dermatologie si alergologie, Boli interne, Chirurgie generala si ortopedie, Oftalmologie, ORL, Oncologie, Morfopatologie, Ecografie, Animale exotice.
  Sunati pentru o programare pentru a beneficia de serviciile unui medic specialist in problema pe care o are animalul dumnevoastra.
  Atunci cand animalul dumneavoastra este in stare critica trebuie sa actionati repede. Intervenim cu proptitudine, la orice ora din zi sau din noapte, oferind servicii veterinare de excelenta calitate animalului dumneavoastra, pana cand acesta ajunge la medicul veterinar curant sau la o clinica veterinara de urgenta. Ambulanta este acrediatata de Colegiul Medicilor Veterinari si corespunde normelor de bunastare animala, fiind complet echipata pentru a oferi asistenta medicala de urgenta si avand personal specializat.
  Intelegem locul special pe care il ocupa animalul dumneavoastra de companie in cadrul familiei si ne asumam rolul de a va fi parteneri in asigurarea si mentinerea sanatatii lui. Telul nostru este sa practicam medicina veterinara de inalta calitate, la preturi accesibile. Suntem pregatiti sa oferim servicii complete pe parcursul intregii vieti a companionului dumeavoastra necuvantator. Serviciile noastre medicale includ de la controlul de rutina a juniorilor, depistarea precoce si tratamentul bolilor la orice orice varsta si pana la tratamente veterinare medicale si chirurgicale complexe.
  Daca va ingrijoreaza ceva in legatura cu sanatatea animalului dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati telefonic sau direct la clinica. Urmati-va instinctul pentru ca dumneavoastra va cunoasteti cel mai bine animalul si va puteti da seama cel mai bine cand ceva nu este in regula cu el. Fie zi sau noapte medicii nostri va stau la dispozitie la clinica sau prin serviciul de ambulanta. Sunt specializati in urgente si stiu sa manevreze pacientii cu atentie si compasiune, fara sa le provoace suferinte inutile.
  Activitatea de asistenta medicala veterinara de urgenta se desfasoara sub coordonarea dr. Gabriela Georgescu, medic cu experienta in medicina de urgenta si in endocrinologia veterinara.

  • Centrul Veterinar Vetservice: 0727 553 474
  • Ambulanta Veterinara Vetservice: 0725 565 582

 

Servicii

Consultatii
Consultatii generale, de medicina preventiva, pe rase si consultatii de specialitate.

Tratamente
Tratamente uzuale la preturi accesibile si tratamente de urgenta.

Chirurgie
Chirurgie generala, ortopedie, stomatologica, oftalmologica, oncologica.

Urgente si Internari
24/24 in unitatea de primiri urgente UPU si internat dotat pentru urgente.

Laborator
Analize de hematologie, biochimie, parazitologie, alergologie,teste rapide, microscopice.

Ambulanta Veterinara
24/24 prim-ajutor la domiciliu si transport de urgenta catre unitati medicale veterinare.

Cosmetica
Tuns cu instrumentar sterilizat, sampon personalizat, balsam adecvat, sfaturi cosmetice veterinare.

Farmacie si Pet Shop
Non Stop si cu livrare la domiciliu.

Galerie foto