Veterinar Alexandria

Cabinet veterinar Hari Pet

Veterinar Alexandria reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Veterinar Alexandria: Cabinet veterinar Hari Pet.

 HARI PET a fost creat pentru a-i sprijini pe cei care doresc sa ajute dezinteresat animalele, considerându-le ființe demne de respect și compasiune. La HARI PET acționăm numai în favoarea animalelor.

 Vă garantăm că animalul dumneavoastră de companie va beneficia la cabinetul veterinar HARI PET de cele mai bune servicii în domeniul medicinei veterinare, la standarde europene. Tot ce trebuie să faceţi este să ne călcaţi pragul şi noi ne vom ocupa de tot ceea ce aveţi nevoie.

 Grija cu care ne desfăşurăm activitatea este garanţia actului medical de calitate pe care îl prestăm. Aparatura medicală de ultimă generaţie este completată de medicaţia veterinară de prim rang pentru a eficientiza la maxim acţiunile noastre şi, implicit, starea de sănătate a companionului dumneavoastră.

 Ne propunem să menţinem o relaţie deschisă cu clienţii noştri, lucrând împreună pentru o comunicare eficientă şi o atitudine pozitivă, lucruri de care vor beneficia micii noştri pacienţi.

 Atmosfera în care ne desfăşurăm activitatea este foarte importantă pentru noi. De aceea încercâm să o menţinem cât mai armonioasă, astfel încât animalele să nu resimtă stresul vizitei la doctor. Suntem cei mai buni prieteni ai lor şi asta pentru că NE PASĂ. Fiecare animăluţ care ne calcă pragul este mai mult decât un pacient, este o fiinţă care are nevoie de cea mai bună îngrijire.

Galerie foto