Veterinar Alba Iulia

Cabinet veterinar Dr. George Popa

Veterinar Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Veterinar Alba Iulia: Cabinet veterinar Dr. George Popa.

Sunt dr. George Popa și am pornit pe drumul “veterinariei” din pasiunea pentru animale, și de a-i face pe oameni sa înțeleagă că Dumnezeu vindecă, iar medicul veterinar doar tratează. Unul din visele care a prins contur este acest cabinet veterinar.

Cabinetul nu este unul obișnuit - oferim foarte multă dragoste față de animale și tot confortul de care acestea au nevoie pentru a se simți în siguranță în orice moment al investigațiilor sau procedurilor medicale la care sunt supuse.

Consider că experiența acumulată în perioada specializării din Lisabona, Portugalia (2003), Austria și Tenerife (Spania) din 2008 mă ajută  să ofer animalelor o abordare minuțioasă, bazata pe respect, corectitudine și profesionalism. Sunt proprietarul a 2 câini și a unui cal, iar ceea ce a spus Mahatma Gandhi (“Nivelul de civilizație al unei națiuni este dat de atitudinea față de animale!") este un adevar care încă doare în România.

Galerie foto