Transport Marfa Vaslui

Yal Spedition

Transport Marfa Vaslui reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Transport Marfa Vaslui: Yal Spedition.

ompania noastra de transport marfa rutier din Vaslui este nerabdatoare sa va cunoasca si sa va ofere, cele mai bune servicii de transport marfa din Vaslui. Daca doriti sa aflati cate ceva despre noi, ei bine, compania a fost infiintata in anul 2009 si se axeaza in principal pe domeniul transporturilor rutiere de marfa in special din Vasluiatat in trafic intern cat si in cel international. Gradul de ocupare al acestui domeniu, a fost in principal transportul in zona operationala a porturilor maritime Agigea si Constanta catre Vaslui.

Dupa o experienta de 6 ani care si-a spus cuvantul cu brio in randurile clientilor din ce in ce mai multi, multumiti fiind de promptitudinea serviciilor oferite, compania noastra de transport rutier Vaslui si-a largit semnificativ activitatea si in reteaua logistica pe care o detinem. Ne face placere sa va informam ca zilnic oferim transporturi rutiere complete sau grupaje de transport intre Constanta si Vaslui . Operand in regim de grupaj, realizam cu success transporturi de marfa rutier intre Vaslui-IasiVaslui-Constanta Vaslui-Cluj Napoca,Vaslui-Arad prinBucuresti, aici fiind punctual principal de tranzit catre orice localitate doriti. Marfa d-vs este preluata zilnic si transportata in siguranta in orice locatie doriti.

In UNIUNEA EUROPEANA, compania YAL Spedition, ofera conexiuni precise intre tarile care au relatii comerciale cu Romania. O mportanta precizare pentru a spori gradul de eficienta al firmai noastre de transport rutier YAL Spedition, este faptul ca detinem un depozit propriu in Constanta, creand astfel posibilitatea de organizare-distributie in tot judetul Constanta. Suntem la dispozitia d-vs 25h/24h cu servicii ca: transport marfa intern Vaslui,transport rutier internationalmutari locale Constantamutari nationale din Vasluimutari internationale din Vaslui. Pe cale de consecinta, experienta si monitorizarea atenta a camioanelor, ne permite sa spunem:DA !

Noi YAL Spedition dorim sa fim printre cei mai buni transportatori rutieri de marfa din Vaslui, existenti pe piata romaneasca la ora actuala.

Asteptam sa va convingeti!

Galerie foto