Non Stop Deschis Transport Marfa Suceava

SOLDORITRANS

Non Stop Deschis Transport Marfa Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SOLDORITRANS - Non Stop Deschis Transport Marfa Suceava.


Daca aveti nevoie de: Non Stop Deschis Transport Marfa Suceava
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Compania Soldoritrans a luat fiinta in anul 2001, datorita ambitiei a doi frati, Dorin si Petru Solovastru. Cei doi au “ridicat”, intr-un timp relativ scurt, cea mai importanta firma de transport marfa din regiunea nord-est a Romaniei datorita ambitiei, profesionalismului, seriozitatii si dorintei. Asadar, in ziua de astazi, Soldoritrans efectueaza transporturi internationale de marfa oriunde in Europa in cele mai stricte si mai bune conditii. Compania dispune de un parc auto de peste 40 de tiruri, avand gabarite diferite, si datorita devotamentului fata de perfectiune si de mediul inconjurator parcul auto corespunde in proportie de 100% normelor europene Euro5 si Euro 6.

Compania dispune de un service modern, dotat cu aparatura de ultima generatie si de un personal cu experienta, avand  o capacitate de 2 camioane sau 4 autovehicule. Dispunem de asemena de o spalatoria auto care este dotata cu echipamente ultraperformante, pentru ca masina dumneavoastra sa aiba parte de un tratament deosebit.

Galerie foto