Transport Marfa Otopeni

Transport marfa Bucuresti

Transport Marfa Otopeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Transport Marfa Otopeni: Transport marfa Bucuresti.

Transport Rapid si Ieftin

Cele mai ieftine servicii de transport marfa in Bucuresti pentru marfa pe care o aveti de transportat, la cele mai mici preturi de pe piata, le gasiti doar la noi.Materiale de constructiisaci cu deseuricutii de carton sunt doar cateva exemple din ceea ce transportam pentru clienti. Chiar daca aveti de transportat obiecte pentru casa, sau marfa pentru firma dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati.

Pentru transport marfa interurban, primiti si discount-uri. Noi reusim sa ne mentinem clientii multumiti prin preturi competitivetransport rapid si sigur.

Transport Marfa Bucuresti Pret Ieftin

Firma de mutari si relocari ofera servicii de calitate la pret de criza. Cu dube de 3.5 tone si cu oameni de calitate va stam la dispozitie 24/7. Tariful este unic pentru Bucuresti si incepe de la 99 RON. Pentru destinatii in tara, pretul incepe de la 1.3 RON / Km. Tarifele externe Bucurestiului se calculeaza pe distanta dus-intors. Oferim si transport moloz in cazul in care doriti sa scapati de deseuri de constructii. La transport moloz nu este inclusa taxa de groapa de gunoi. Aceasta poate varia intre 50 si 150 RON, in functie de locatie. Astfel suntem la dispozitia dvs. cu o gama de preturi mici.

Transport Marfa International

Echipa cu vasta experienta in transport international va vine in ajutor pentru cele mai bune servicii de mutari. Manipulare mobila, infoliere mobila, impachetari bagaje, sunt doar cateva exemple cu ce va putem ajuta; iar masinile noastre va ofera un transport sigur si rapid. Doriti seriozitate si siguranta? Apelati la noi! Eficienta maxima, pret minim! (Pretul poate fi schimbat, daca echipa constata diferente majore intre ceea ce se comunica la programare). Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la 0768 585 344 / 0728 565 364 sau pe mail contact@mobila-marfa.ro

Galerie foto