Transport Marfa Focsani

Transport Marfa Focsani

Transport Marfa Focsani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Transport Marfa Focsani: Transport Marfa Focsani.

Melegim Design este o firma specializata in transportul multimodal de marfa. Baza materiala de ultima ora de care dispunem, personalul calificat in transport de marfuri si colaboratorii nostri, va stau la dispozitie 24 de ore din 24, pentru ca impreuna sa putem derula o activitate cat mai competitiva si performanta in timp util. 

Sfera de activitate a companiei noastre, include atat transportul de marfuri (cu autovehicule complete sau partiale), respectiv cu "Conditiile generale care reglementeaza operatiunile efectuate de casele de expeditii" elaborate de Uniunea Societatilor de Expeditii din Romania. 

Parcul auto include o gama variata de mijloace de transport: autovehicule cu prelata (avand volum si dimensiuni multiple), dube, semiremorci, echipate pentru transportul de confecţii. Conducatorii auto incadrati pe aceste mijloace de transport corespund din punct de vedere etic si profesional.

Galerie foto