Transport Marfa Colanu

Paritrans

Transport Marfa Colanu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Transport Marfa Colanu: Paritrans.

PariTrans a fost infiintata în anul 1994, avad ca obiect principal de activitate transportul rutier de marfuri generale, in trafic national si international. Inca de la început ne-am propus sa oferim clientilor nostrii servicii de transport la preturi cat mai avantajoase si sa raspundem asteptarilor clientilor la un nivel cat mai inalt.
Sediul firmei se afla la periferia orasului Targoviste, oras situat în zona de Sud a Romaniei, aproape de un numar important de drumuri nationale si europene si cu posibilitati sporite de acoperire logistica, acesta fiind un avantaj pentru noi si clientii nostrii, autocamioanele noastre putand fi vazute pe marile autostrazi ale Europei, definind siguranta, flexibilitate, promptitudine si precizie. 
PariTrans este o companie de succes care garanteaza calitate si precizie prin serviciile oferite fiind liderul transportului rutier din zona cea mai bine reprezentata economic din Romania, Zona Sud-Muntenia. 
PariTrans, prin seriozitate si profesionalism si-a capatat de-a lungul timpului clienti seriosi. Incheiem contracte de transport negociabile (reduceri) in functie de marfa de transportat cu firme din orice domeniu de activitate.

Galerie foto