Transport Marfa Buftea

Consav - transport de marfa

Transport Marfa Buftea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Transport Marfa Buftea: Consav - transport de marfa.

SC Consav Cargo SRL este o societate privata cu capital integral romanesc, principalul domeniu de activitate in momentul de fata fiind transportul de marfa in regim intern si international. Nu putem spune ca suntem prima companie de transport din Romania si nici una dintre cele mai mari, insa ceea ce putem garanta este un profesionalism desavarsit si o vasta experienta in acest domeniu, serviciile noastre fiind apreciate atat de catre clientii de tip persoana fizica dar si de firmele si companiile romanesti si internationale.

In cadrul flotei noastre veti regasi diverse tipuri de autoutilitare, fiecare dintre acestea fiind omologate in vederea transportului efectuat in conditii de maxima siguranta. Obisnuim sa punem pret pe necesitatile clientilor nostri si mai ales pe marfurile lor, in vederea unui transport de calitate propunandu-va o autoutilitara care sa poata garanta forma actuala a produselor dvs si in momentul predarii lor in localitatea mentionata. Fie ca optati pentru o masina a carei capacitate este relativ limitata, de 3.5 tone, fie ca mizati pe o masina a carei capacitate poate ajunge chiar si la 12 tone, este foarte important sa ne comunicati care este tipul marfurilor pe care doriti sa le transportati.

Garantam servicii complete si acest detaliu este pe placul tuturor clientilor care au apelat la serviciile noastre, inainte de efectuarea cursei efective apeland la experienta unuia dintre membrii nostri in vederea efectuarii unui audit complet. Ne deplasam la adresa din care doriti sa preluam marfa si analizam toate posibilitatile aferente, in aceste conditii avand certitudinea ca alegem o autoutilitara corespunzatoare si ca marfa va fi transportata in deplina siguranta.

La fel ca oricare alta firma de transporturi din Romania, am avut un inceput care ne-a oferit posibilitati restranse, serviciile de aceasta natura nefiind tocmai evoluate din punct de vedere tehnologic. Acelasi lucru putem spune despre reticienta clientilor in vederea transportului de marfuri cu o firma specializata, putini fiind cei care au ales servicii profesionale in dauna asa-ziselor firme pivot. Am inceput cu acoperirea rutelor relativ facile insa am acumulat indeajuns de multa experienta astfel incat, in momentul de fata, putem oferi transport de marfa intern si international in orice localitate! Flota noastra de masini este una extrem de bine pusa la punct si-n acelasi timp performanta, dispunem de o intreaga logistica fara de care nu am putea indeplini toti parametri impusi in contractele semnate, in timp ce soferii nostri au o experienta indeajuns de ridicata astfel incat sa iasa din situatii cruciale fara eforturi prea ridicate.

De ce Consav Cargo SRL?

Dispunem de o flota de masini de ultima generatie - Ceea ce caracterizeaza in mod evident societatea noastra este insusi flota de masini, investitiile efectuate in ultimii ani evidentiindu-ne la nivelul clientilor multumiti. Autoutilitare utilizate in vederea transportului de marfa si mobila in Bucuresti si alte judete din tara au o capacitate cuprinsa intre 3.5 si 12 tone si detin echipamentele necesare pentru ca soferii nostri sa isi poata desfasura activitatea in deplina siguranta.

Soferii nostri au o vasta experienta in domeniul transportului de marfa - Alaturi de flota de masini, vom pune in randul factorilor decisivi in vederea unui transport de maxima acuratete si soferii angajati. In cazul companiei noastre, satisfacem cele mai inalte exigente ale clientilor nostri datorita soferilor de care dispunem, fiecare dintre acestia avand o ampla experienta in domeniul transportului de marfa si mobilier.

Asiguram integritatea marfurilor pe tot parcursul transporti - Dorim sa cunoasteti un aspect extrem de important al activitatii noastre, indiferent de natura marfurilor transportate fiind capabili sa garantam integritatea intregii cantitati. Daca, din diverse motive care nu tin de activitatea noastra, se intampla ca o parte din marfa transportata sa fie afectata, dispunem de asigurari incheiate cu principalele societati din Romania si din strainatate, astfel ca veti fi 100% siguri ca veti fi deuluspagubiti conform clauzelor stabilite in contract.

Galerie foto