Transport Marfa Bucuresti-Sector 5

Consav Cargo SRL

Transport Marfa Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Transport Marfa Bucuresti-Sector 5: Consav Cargo SRL.

  Consav Cargo este formata dintr-o echipa tanara si dinamica pregatita pentru a raspunde atat cererilor de transport marfa, cat si solicitarilor de mutari mobilier.

  Va oferim servicii de transport marfa, mutari locuinte, mutari sedii de firme si reciclare, cu autoutilitare de 3,5t (1,5t util) local, national si international.

  Pentru transportul de marfuri intre depozite, sau livrarile catre clienti, putem pune la dispozitie si personal pentru manipularea bunurilor paletizate sau vrac.

  Pentru mobila achizitionata din magazinele de profil, putem oferi transportul catre locuinta. La cerere, venim cu echipa pentru manipularea pieselor de mobilier si montarea/ demontarea lor.

  Pentru mutarile complexe, ale locuintelor sau sediilor de firma, oferim servicii profesionale de impachetare/despachetare efecte personale,  demontarea/ montarea mobilierul din locatii si punem la dispozitie materialele necesare impachetarii.

  Soferii nostri au o vasta experienta in domeniul transportului de marfa.

  Asiguram integritatea marfurilor pe tot parcursul transportului.