Transport Marfa Bucuresti-Sector 1

Transport Marfa Sector 1

Transport Marfa Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Transport Marfa Bucuresti-Sector 1: Transport Marfa Sector 1.

Despre Noi


Transport marfa intern si international | Asigurare marfa pana la 100000 €uro


  Utilizam atat dube acoperite cat si camioane, alegerea mijlocului de transport ideal pentru fiecare solicitare fiind realizata in urma unei inspectii preliminare realizate de unul dintre specialistii nostri.

Transport Asigurat
In cazul unor evenimente neprevazute, asa cum sunt accidentele in care vinovati sunt ceilalti participanti la trafic, compania noastre detine numeroase polite de asigurare prin care isi poate despagubi colaboratorii. In aceste conditii, indiferent de natura accidentului si de valoarea pagubelor, veti receptiona despagubiri financiare care sa acopere intreg prejudiciul cauzat.

Regim exclusiv
Daca doriti ca marfa dvs. sa beneficieze de avantajele unui transport exclusiv, suntem in masura sa satisfacem aceasta cerinta. In cazul in care aveti o marfa care prin natura ei (lungime, latime, inaltime, greutate) sau prin caracteristicile ei (fragil, pericol de indoire, udare, murdarire, patare, rupere) necesita un transport exclusiv, va rugam sa ne contactati deoarece suntem in masura sa efectuam un astfel de transport.

Regim grupaj
Pentru a transporta marfuri care se preteaza a fi transportate impreuna cu alte marfuri va punem la dispozitie tipul de transport in regim grupaj. Acest regim de transport va respecta cerintele dvs. de eficienta in ceea ce priveste pretul si timpul de tranzit.

Transport expres
Daca transportul marfii dvs. are o cerinta esentiala: timp de tranzit cat mai scurt, atunci va rugam sa solicitati transport in regim expres si marfa dvs. va ajunge la destinatie in cel mai scurt timp posibil.