Transport Marfa Bucuresti-Sector 1

Transibo

Transport Marfa Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Transport Marfa Bucuresti-Sector 1: Transibo.

Despre Noi

TRANSIBO SRL
Transport marfa intern si international | Asigurare marfa pana la 100000 €uro
Transport in regim grupaj si expres oriunde in Europa si in Romania
0727.302.508

  Transibo SRL este o societate comerciala care efectueaza transport de marfa intern si international. Desi nu suntem cea mai veche companie de profil prezenta pe piata romaneasca, ne mandrim cu o experienta desavarsita in ceea ce priveste transportul de marfa si asiguram doar servicii de cea mai buna calitate.
  Utilizam atat dube acoperite cat si camioane, alegerea mijlocului de transport ideal pentru fiecare solicitare fiind realizata in urma unei inspectii preliminare realizate de unul dintre specialistii nostri.

transport marfa bucuresti

  Transibo SRL este o firma de prestigiu in ceea ce priveste serviciile de transport marfa intern, ani la randul clasandu-ne printre cele mai eficiente companii de pe piata autohtona. Dispunem de o flota de masini la standarde europene, soferi cu minim 10 ani experienta in transportul de marfa intern si international, garantam o stare perfecta a marfurilor pe toata perioada transportului si asiguram despagubiri pentru orice prejudiciu cauzat de un accident neprevazut.

  La nivel national, Transibo asigura cele mai bune transporturi de marfa in principalele zone ale tarii, camioanele noastre moderne operand orice tip de transport. Garantam o eficienta sporita atat pentru marfurile cu gabarit depasit cat si pentru marfurile care necesita o atentie sporita si se incadreaza in segmentul de risc crescut in momentul transportului.

  Imbinand experienta soferilor nostri cu o flota de camioane standardizate, marfurile transportate vor fi intotdeauna in siguranta. Mai mult de atat, pentru a putea respecta toti termeni contractuali impusi de clientii nostri, asiguram o urmarire permanenta a camioanelor printr-un sistem GPS modern.

servicii transport marfa bucuresti europaTransport Asigurat
In cazul unor evenimente neprevazute, asa cum sunt accidentele in care vinovati sunt ceilalti participanti la trafic, compania noastre detine numeroase polite de asigurare prin care isi poate despagubi colaboratorii. In aceste conditii, indiferent de natura accidentului si de valoarea pagubelor, veti receptiona despagubiri financiare care sa acopere intreg prejudiciul cauzat.

Regim exclusiv
Daca doriti ca marfa dvs. sa beneficieze de avantajele unui transport exclusiv, suntem in masura sa satisfacem aceasta cerinta. In cazul in care aveti o marfa care prin natura ei (lungime, latime, inaltime, greutate) sau prin caracteristicile ei (fragil, pericol de indoire, udare, murdarire, patare, rupere) necesita un transport exclusiv, va rugam sa ne contactati deoarece suntem in masura sa efectuam un astfel de transport.

Regim grupaj
Pentru a transporta marfuri care se preteaza a fi transportate impreuna cu alte marfuri va punem la dispozitie tipul de transport in regim grupaj. Acest regim de transport va respecta cerintele dvs. de eficienta in ceea ce priveste pretul si timpul de tranzit.

Transport expres
Daca transportul marfii dvs. are o cerinta esentiala: timp de tranzit cat mai scurt, atunci va rugam sa solicitati transport in regim expres si marfa dvs. va ajunge la destinatie in cel mai scurt timp posibil.

  Oferim transport de marfa perisabila in orice locatie din Europa, printre cele mai des transportate produse numarandu-se indeosebi alimentele, fie in stare bruta, fie semipreparate, dar si medicamentele sau substantele de risc ale caror proprietati necesita depozitare la o anumita temperatura. Utilizam autoutilitare si camioane cu capacitate de la 1.5 pana la 24 tone, alaturi de transportarea propriu-zisa oferindu-va si solutii de manipulare marfa sau monitorizare permanenta a produselor.

  Oferim transport din/spre Romania din urmatoarele tari: Italia, Spania, Portugalia, Franta,  Marea Britanie, Germania, Olanda, Belgia, Austria, Elvetia, Cehia, Slovacia, Polonia, Rusia, Ucraina, Moldova, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca, Grecia sau Turcia.

Servicii

Transport frigorific
  Dispunem de dube si camioane frigorifice echipate cu cea mai noua tehnologie de pe piata, clientii beneficiind de transport 100% sigur pentru alimente sau alte produse perisabile.

Transport marfa intern
  Ne deplasam in orice zona din Romania si incercam sa acoperim chiar si locatiile in care accesul este mai mult decat dificil.
  Asiguram transport marfa intern in toate judetele din tara: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

Transport marfa international
  Transibo este una dintre putinele companii de transport marfa care garanteaza servicii de calitate pe orice ruta din Europa. Indiferent ca este vorba despre un spatiu intracomunitar sau despre unul extracomunitar, alegand serviciile noastre aveti garantia ca marfa transportata va ajunge in deplina siguranta la destinatie.
  Dispunem de o flota de camioane si dube inchise ce pot fi folosite pentru orice tip de transport, indiferent ca este vorba despre transportul marfurilor voluminoase sau al celor cu o greutate sporita. In functie de solicitarile dvs, va punem la dispozitie unul sau mai multe camioane acoperite cu prelata, marfa transportata fiind in deplina siguranta.
  Stim ca solicitarile privind transportul de marfa international sunt dintre cele mai diversificate, tocmai din acest motiv am pus pret pe o imbunatatire constanta a serviciilor noastre. Acoperim orice ruta din Europa si oferim solutii complete de transport de marfa in urmatoarele tari: Spania, Italia, Germania, Franta, Rusia, Belgia, Portugalia, Norvegia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Olanda, Moldova, Polonia, Estonia, Ungaria, Bulgaria, Turcia, Slovenia, Serbia, Ucraina, Armenia, Letonia, Lituania, Cehia, Austria, Slovacia, Georgia, Turkmenistan, Bosnia etc.

TRANSPORT CAMIOANE DE PANA LA 22 T
In functie de tipul camionului, se pot transporta marfuri cu o capacitate de pana la 22 de tone si dimensiuni de aproximativ:

  • L-13.5 metri
  • l-2.5 metri
  • H-2.7 metri
  • volum marfa 90mc

TRANSPORT MARFA CU SPINTERE 1.5TONE-2.4TONE GREUTATE INCARCATURA

  • volum marfa 15mc-20mc
  • 1.8m-2.2m inaltime

TRANSPORT MARFA CU CAMION 2.4 TONE – 6 TONE INCARCATURA

  • volum marfa 20mc – 45mc

TRANSPORT MARFA CU CAMION 6 TONE-12 TONE INCARCATURA

  • volum marfa 45mc; 2.35m-2.6m

TRANSPORT MARFA CU CAMION MEGA- 22 TONE GREUTATE INCARCATURA
  100mc volum marfa, 3m inaltime camion. Acest tip de camion se foloseste pt. transportul marfurilor speciale: voluminoase sau care necesita o inaltime mai mare decat standardul unui camion adica max 3m.