Tractari Auto Tutulesti

Tractari Auto Non-Stop Tutulesti

Tractari Auto Tutulesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Auto Tutulesti: Tractari Auto Non-Stop Tutulesti.

  Desi firma este infiintata relativ recent s-a impus pe piata prin servicii de calitate si preturi accesibile. Incercam sa raspundem cu maxima seriozitate si profesionalism la toate solicitarile dumneavostra. Fiind situati pe Valea Oltului putem sa raspundem cu promtitudine solicitarilor dumneavostra, fie in judetul Sibiu fie in judetele Valcea si   Arges. Firma dispune de o baza logistica noua adaptata la cerintele pietei. Dispunem de platforma sau remorca in functie de necesitatile clientului, iar in cazul in care avaria autoturismului nu este grava putem de asemenea sa intervenim la fata locului cu reparatii diverse.
  Indiferent daca intampinati probleme tehnice cu masina sau aveti o pana de cauciuc va puteti baza pe interventia noastra in cel mai scurt timp posibil.
  Va stam la dispozitie la telefon pentru asistenta si interventii 24 de ore din 24. Puteti sa ne contactati cu incredere indiferent de ora.
  Pe langa tractari oferim asistenta si reparatii auto in cazul in care nu este neaparat nevoie de tractare.
  Toti clientii pe care i-am servit au fost multumiti si am incercat sa satisfacem toate cerintele cu costuri minime.

Galerie foto