Tractari Auto Satu Mare

Tractari Auto Utilaje Non-Stop - Alibaba TRANS

Tractari Auto Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Auto Satu Mare: Tractari Auto Utilaje Non-Stop - Alibaba TRANS.

tractari auto remorcari satu mare

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA SATU MARE

  ALI BABA TRANS efectueaza interventii rapide de tractari auto si asistenta rutiera non-stop in Satu Mare precum si in strainatate pentru autovehicule noi, defecte sau avariate (tractari SUV-uri, transport camioane, transport utilaje agricole, transport rulote, transport tractoare si stivuitoare etc). Efectuam si transport de persoane in/din Satu Mare - Budapesta, Satu Mare - Debrecen.

tractari auto remorcari satu mare

  Obiectivul nostru este refacerea rapida a capacitatii de deplasare a autovehiculul dumneavoastra, respectiv asigurarea mobilitatii indiferent daca este cazul unor autoturisme, autoutilitare, camioane, utilaje industriale, agricole sau de constructii in cel mai scurt timp posibil in conditii costeficiente.

tractari auto remorcari satu mare

  Pentru atingerea acestui obiectiv, ALIBABA TRANS va combina oricate servicii sunt necesare, respectand tipul de serviciu potrivit fiecarui caz in parte, ordinea si conditiile de organizare si furnizare a serviciilor in stransa legatura si orientat catre nevoile clientilor in conditii stabilite in prealabil.

tractari auto remorcari satu mare

Firma noastra specializata in tractari auto non stop, cu sediul in Satu Mare ofera servicii de tractari auto si transport auto in tara si in strainatate.

Acoperire:
Zona 1 - Interventie Rapida:

Romania: Judetele Satu Mare, Maramures, Salaj, Cluj, Bihor
Ungaria: Judetele Szabolcs-Szatmar-Bereg, Hajdu-Bihar, Heves, Jasz-Nagykun-Szolnok, Pest

tractari auto remorcari satu mare

Zona 2: Romania, Ungaria, Slovenia, Cehia, Slovacia, Austria, Germania.

Avem o experienta vasta, incepand din 2008 compania noastra construindu-si o imagine pozitiva printre clienti datorita serviciilor de calitate, ieftine, rapide si prompte de tractari auto pe care le oferim zi si noapte, fara incetare.

Oferim tractare la pretul corect, rapid si eficient in absolut orice situatie.

SERVICII TRACTARI AUTO SATU MARE

  • Asistenta Rutiera - Tractari Auto Mototractari auto remorcari satu mare
  • Tractari Utilitare - Camioane
  • Transport Utilaje Industriale
  • Transport Utilaje Agricole - Constructii

Asistenta in caz de accident si Asistenta tehnica telefonica

Este serviciul prin care oferim consultanta, asistenta Telefonica, informatii tehnice pentru situatia in care sunteti implicat intr-un accident.

Depanare la locul evenimentului

Este serviciul de depanare a autovehiculului avariat, realizat de catre o echipa de interventie la locul evenimentului. 

Tractare Auto

Este serviciul de transport al autovehiculului avariat catre un service pentru diagnoza completa si remedierea defectiunilor constatate. 

Transport persoane

Este serviciul de transport al pasagerilor aflati in autovehiculul avariat, de la locul evenimentului catre destinatie sau o destinatie intermediara, o unitate de cazare etc.  Dispunem de microbuse cu o capacitate cuprinsa intre 6 si 20 locuri cu platforme de diferite capacitati pentru transportarea autoturismelor, microbuzelor si a pasagerilor daca este cazul. Serviciul se efectueaza:

  • cu autovehiculele de interventie in limita locurilor disponibile
  • cu autovehicule de transport persoane in cazul in care numarul pasagerilor depaseste capacitatea autovehiculul de interventie

ALI Baba Trans pune la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu, si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Budapesta sau alte destinatii cu decolare din Aeroportul Liszt Ferenc din Budapesta, curse regulate cu plecare din Satu Mare.

ALIBABA TRANS pune la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu, si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in DEBRETIN sau alte destinatii cu decolare din Aeroportul din Debretin, curse regulate cu plecare din Satu Mare si Carei.

Orar Curse

Program CURSE Zilnice Satu Mare - Budapesta si retur:
TUR Satu Mare 00.00 - RETUR 09.00 Budapesta - tel. sofer: 0036.3036.79495
TUR Satu Mare 08.000 - RETUR 16.00 Budapesta - tel. sofer: 0036.3097.85335
TUR Satu Mare 12.00 - RETUR 20.00/23.55 Budapesta - tel. sofer: 0036.3085.39747

Porniri Satu Mare: 00.00; 04.00; 08.00; 12.00
Porniri Budapesta: 09.00; 16.00; 20.00; 23.55

Program Curse Satu Mare - DEBRECEN AEROPORT si retur: 
- Tur / din Satu Mare: 08.00
- Retur / din Debrecen: 12.00