Tractari Auto Satu Mare

Alibaba TRANS

Tractari Auto Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Auto Satu Mare: Alibaba TRANS.

 

  Infiitanta in 1993 ALIBABA Trans SRL ofera servicii de asistenta rutiera si tractari auto de calitate superioara orientate spre nevoile reale ale calatorilor nostri la un pret corect lipsit de concurenta. Experienta acumulata si profesionalismul dobandit in domeniul transportului intern si international ne permit ca sa oferim CONSTANT servicii de inalta calitate, promtitudine si seriozitate 24h/24.
  Obiectivul nostru este refacerea rapida a capacitatii de deplasare a autovehiculul dumneavoastra, respectiv asigurarea mobilitatii indiferent daca este cazul unor autoturisme, autoutilitare, camioane, utilaje industriale, agricole sau de constructii in cel mai scurt timp posibil in conditii costeficiente.

  In 2008 am inceput sa dezvoltam infrastructura, si implicit serviciile de Asistenta Rutiera si Tractari Am inceput prin a oferii servicii de tractari auto local, pe raza judetului Satu Mare ajungand ca, incepand din 2012 sa putem afirma ca avem capacitatea de a oferii servicii complete in domeniul Asistentei Rutiere si Tractarilor de Autoturisme, Autoutilitare si Utilaje:

 • Autospeciale de interventie si mecanic autorizat pentru depanare la locul evenimentului

 • Capacitati de incarcare, macara pana la 20 tone

 • Camioane speciale pentru ridicare si tractare cu macara speciala

 • Microbuse 6-20 locuri cu platforme de diferite marimi pentru transportarea si pasagerilor daca e cazul

 • Parcare auto pazita pentru depozitare

 • Servicii de cazare in conditii avantajoase

 • Autoturism de schimb in regim de rent-a-car

 • Organizarea recuperare Off Road

 • Repatriere autovehicul - transportul autovehiculului avariat la adresa de rezidenta

 • Organizare livrare piese de schimb sau bunuri

 • Monitorizare reparatii in ateliere service

 • Asistenta tehnica telefonica

O echipa serioasa, rapida si profesionista disponibila NON STOP pentru intreg teritoriul Uniunii Europene. ALIBABA TRANS garanteaza mobilitate si siguranta promt in orice conditii 24h/24.

Servicii

 Asistenta Rutiere & Tractari - Non Stop

 • Asistenta Rutiera - Tractari Auto Moto
 • Tractari Utilitare - Camioane
 • Transport Utilaje Industriale
 • Transport Utilaje Agricole - Constructii

1. Asistenta in caz de accident si Asistenta tehnica telefonica

Este serviciul prin care oferim consultanta, asistenta Telefonica, informatii tehnice pentru situatia in care sunteti implicat intr-un accident.

2. Depanare la locul evenimentului

Este serviciul de depanare a autovehiculului avariat, realizat de catre o echipa de interventie la locul evenimentului. 

3. Tractare

Este serviciul de transport al autovehiculului avariat catre un service pentru diagnoza completa si remedierea defectiunilor constatate. 

4. Transport persoane

Este serviciul de transport al pasagerilor aflati in autovehiculul avariat, de la locul evenimentului catre destinatie sau o destinatie intermediara, o unitate de cazare etc.  Dispunem de microbuse cu o capacitate cuprinsa intre 6 si 20 locuri cu platforme de diferite capacitati pentru transportarea autoturismelor, microbuzelor si a pasagerilor daca este cazul. Serviciul se efectueaza:

 • cu autovehiculele de interventie in limita locurilor disponibile;
 • cu autovehicule de transport persoane in cazul in care numarul pasagerilor depaseste capacitatea autovehiculul de interventie; 

SERVICII SUPORT COMPLEMENTARE:

1. Cazare

Este serviciul de cazare organizat de catre noi in unitatile de cazare partenere, pentru pasagerii din autovehiculul avariat. Asiguram de un raport calitate / pret convenabil in functie de nevoile dumneavostra.

2. Autovehicul la schimb

Este serviciul prin care va punem la dispozitie un autoturism de schimb in regim de rent-a-car. Asiguram disponibilitate, diferiete clase de autoturisme la un pret corect, convenabil adaptat nevoilor dumneavoastra.

3. Repatriere pasageri

Este serviciul de transport al pasagerilor din autovehiculul avariat, de la locul evenimentului la adresa de rezidenta in conditii costeficiente:

 • prin intermediul serviciilor de transport in comun (curse regulate), tren, microbus, autocare 
 • sau punem la dispozitia dumneavoastra un autovehicul sau microbus cu sofer in cazul in care nu este posibila sau nu se doreste repatrierea prin intermediul transportului in comun

4. Repatriere autovehicul

Este serviciul de transport al autovehiculului avariat la adresa de rezidenta realizat cu personal si autovehicul specializat, in cazul in care nu se opteaza pentru repararea intr-un service local, in zona in care a intervenit defectiunea, sau a avut loc accidentul.

5. Parcare

In situatia in care autovehiculul trebuie sa astepte reparatia, tractarea, sau repatrierea, acesta va fi parcat. Dispunem de parcare auto proprie, supravegheata video si pazita non stop. 

6. Organizare livrare piese de schimb sau bunuri

Este serviciul de organizare transport si livrare de piese de schimb sau bunuri la locatia la care se afla vehicului avariat la un moment dat sau la o adresa indicata de catre proprietar.

7. Monitorizare reparatii in ateliere service

Este serviciul prin care initiam si pastram o comunicare permanenta cu unitatea reparatoare (la care autovehiculul a fost transportat in vederea repararii).

Orar Curse

Program CURSE Zilnice Satu Mare - Budapesta si retur:
TUR Satu Mare 00.00 - RETUR 09.00 Budapesta - tel. sofer: 0036.3036.79495
TUR Satu Mare 08.000 - RETUR 16.00 Budapesta - tel. sofer: 0036.3097.85335
TUR Satu Mare 12.00 - RETUR 20.00/23.55 Budapesta - tel. sofer: 0036.3085.39747

Porniri Satu Mare: 00.00; 04.00; 08.00; 12.00
Porniri Budapesta: 09.00; 16.00; 20.00; 23.55

Program Curse Satu Mare - DEBRECEN AEROPORT si retur: 
- Tur / din Satu Mare: 08.00
- Retur / din Debrecen: 12.00