Tractari Auto Nadlac

Consuel Transport

Tractari Auto Nadlac reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Auto Nadlac: Consuel Transport.

tractari auto non stop nadlac arad

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA NADLAC - ARAD - PECICA

Intotdeauna cel mai ieftin din Arad! Remorcari auto non-stop in judetul Arad

Consuel Transport efectueaza interventii rapide de tractari auto si remorcari auto in Nadlac, precum si in judetul Arad autovehicule noi sau avariate: dube, rulote, jeep-uri, tractoare, utilaje agricole, motociclete, ATV, panouri publicitare, transport marfa, trasport mobila etc. Vehiculul dumneavoatra va fi remorcat pe platforma in conditii de maxima siguranta. 

tractari auto remorcari nadlac arad

Consuel Transport isi desfasoara activitatea in judetul si municipiul Arad, avand o experienta de peste 7 ani in domeniul transporturilor, tractari si depanari auto. In toti acesti ani de activitate, compania noastra a incercat sa se ridice la cele mai inalte standarde, cunoscand o dezvoltare vizibila de la an la an. Suntem dedicati muncii pe care o facem si implicit alcatuim o echipa operativa, cu personal calificat, la care puteti apela cu incredere oricand. Oferim servicii non-stop la cele mai inalte standarde de profesionalism. Scopul nostru este de a satisface clientii si partenerii nostri, de a le oferi servicii de inalta calitate seriozitatea si promptitudinea fiind filosofia noastra de afaceri.

remorcari platforma auto nadlac pecica arad

Ne caracterizeaza profesionalismul Alcatuim o echipa puternica, bine inchegata, formata din soferi profesionisti si mecanici auto calificati. Ne caracterizeaza profesionalismul si seriozitatea, intotdeauna orientati catre client in vederea satisfacerii pe deplin a acestuia.

De la infiintare Consuel Transport a cunoscut o crestere continua in ceea ce priveste dezvoltarea afacerii, a utilajelor si implicit a serviciilor prestate, devenind astfel una dintre cele mai importante si cunoscute firme de transport si tractari auto din judetul si municipiul Arad.

SERVICII TRACTARI AUTO NADLAC - ARAD

  • Tractari auto, remorcari auto si asistenta rutiera
  • Depanari auto la fata locului sau in atelier
  • Deblocarea autoturismelor in cazul lipsei cheilor
  • Posibilitatea gararii autovehiculelor
  • Posibilitatea cumpararii autoturismelor defecte sau avariate
  • Transferul de persoane sau marfuri in cazul unor evenimente rutiere
  • Transport autoturisme, micorbuze, utilaje agricole, stivuitoare pana la 4 tone
  • Transport cu platforma, maxim 1,8 tone
  • Transport marfa 2 tone
  • Transport persoane 6+1 locuri, nunti, botezuri si alte locatii