Tractari Auto Iasi

Asistenta Rutiera Iasi

Tractari Auto Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Auto Iasi: Asistenta Rutiera Iasi.

Asisitenta Rutiera Iasi ofera o gama variata de servicii 24 din 24 de ore, atat pe partea de tractare/transport autovehicule cat si consultant si asistenta in vederea rezolvarii problemelor aparute ulterior, cu acoperire naționala și internaționala, pe intreg spațiul European in parteneriat cu A24 ROAD PATROL, rețea care numara la ora actuală peste 600 de parteneri la nivel național și peste 42.000 la nivel european.

Punem la dispozitia clientilor nostrii o echipa de oameni implicati si bine pregatiti profesional în domeniul asistenței rutiere, pentru a gasi si oferi rapid cele mai potrivite solutii de refacere a mobilitatii atat pe partea de tractare/transport autovehicule cat si consultant si asistenta in vederea rezolvarii problemelor aparute ulterior.

Servicii

TRACTARE AUTO AVARIATE
In cazul unui accident de circulatie echipa noastra de interventie va prelua, incarca, transporta respectiv descarca si preda autovehiculul avariat dupa caz.

TRACTARE AUTO NOI
Suntem principalii furnizori de servicii destinate transportului auto in zona Moldovei cu o colaborare extinsa in toate orasele atat din tara cat si din strainatate.

TRANSPORT PASAGERI
Oferim transport pasagerilor aflati in autovehiculele avariate de la locul evenimentului catre destinatia dorita de client. (service, cazare, transport in alta localitate, etc.

ASISTENTA SERVICE
Pentru autovehiculele care sufera defectiuni, oferim asistenta service la una dintre unitatile service cu care noi colaboram in functie de gravitatea avariei survenite si specificatiile clientului.

TRANSPORT UTILAJE
Pe langa transportul de autovehicule, echipa noastra ofera si servicii de transport pentru o gama variata de utilaje (din domeniul agricol, constructii, in limita greutatii maxime suportate).

PARC AUTO
In cazul in care clientul nu are un spatiu pentru a depozita autoturismul avariat, Asistenta Rutiera Iasi asigura depoazitarea masinilor avariate intr-un parc auto special amenajat.

Parteneri

Logo partener A24Logo partener Complete Chip