Tractari Auto Harlau

Tractari-Reparatii Auto Harlau

Tractari Auto Harlau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Auto Harlau: Tractari-Reparatii Auto Harlau.

Misiunea noastra este sa oferim o solutie completa pentru persoanele care intampina o problema cu autoturismul, de aceea pe langa activitatea principala de dezmembrari auto oferim o gama variata de servicii, de la tractare pentru autovehicule, vanzare de piese noi si piese auto second hand, service autorizat RAR. 

Clientii nostri beneficiaza de consultanta in alegerea celei mai bune solutii, bazata pe experienta, seriozitatea si profesionalismul membrilor echipei .
Tractari auto - servicii de tractare pentru autovehicule, in jud. Iasi si in tara. Va oferim servicii de tractare pentru autoturisme noi sau avariate, autoutilitare, ambarcatiuni, stivuitoare, diverse utilaje (maxim 3 tone). Efectuam transporturi pe raza judetului Iasi si in tara. Oricand aveti nevoie de acest serviciu sunati la unul din numerele 0743-782.892 sau 0763-386.828 si venim imediat in ajutorul dumneavoastra.
 
Service autorizat R.A.R. - pentru toate piesele din dezmembrari auto sau noi achizitionate de la noi va putem oferi montaj in service-ul nostru.