Tractari Auto Fetesti

Tractari Auto Non-Stop Fetesti

Tractari Auto Fetesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Auto Fetesti: Tractari Auto Non-Stop Fetesti.

Suntem o firma de tractari si transporturi de autovehicule, utilaje agricole si industriale, noi sau avariate. Prestam servicii de asistenta rutiera, tractari, transport si remorcari auto. Ne bazam pe rapiditate, eficienta, promptitudine si nu in ultimul rand, profesionalism. De asemenea, platformele noastre sunt hidraulice, de ultima generatie, asigurandu-va siguranta si confort.
Activam in tara si in comunitatea europeana. Detinem o baza pe Autostrada Soarelui A2, Bucuresti - Constanta si putem ajunge la locul incidentei dumneavoastra in mai putin de 30 de minute (Lehliu, Cernavoda, Medgidia, Bucuresti sau Constanta).

Executam servicii de asistenta rutiera, tractari, transport si remorcari auto, in regim non-stop, avand la dispozitie un personal profesionist cu mai mult de 10 ani experienta in acest domeniu. Stam la dispozitia clientilor nostri cu un serviciu complet de atelier mobil, un depozit de vehicule si un serviciu de taxi personalizat. (Gratis)

Servicii

Tractari, transport si remorcari auto

  • vehicule noi sau avariate,
  • masini istorice,
  • utilaje de constructii,
  • utilaje agricole si industriale

Asistenta rutiera in voiaj

  • un serviciu complet asigurandu-va transportul dumneavoastra la destinatia initiala (gratis)

Atelier mobil: 

  • va sta la dispozitie pentru avariile mecanice usoare (mecanica rapida),service roti ,diagnoza, etc.

Depozit de vehicule

Masina de substitutie (taxi personalizat gratis)

  • Toate aceste servicii va stau la dispozitie, puse in practica de personal profesionist cu mai mult de 10 ani de experienta.