Tractari Auto Fagaras

Tractari Auto Aron

Tractari Auto Fagaras reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Auto Fagaras: Tractari Auto Aron.

Tractari Auto Aron a luat nastere pentru a rezolva problemele auto ale fiecarui sofer aflat la drum si de a fluidiza traficul in timp util, astfel incat sa nu existe blocaje.

Atunci cand masina cedeaza pe drum, in urma unei defectiuni, societatea noastra va sta la dispozitie cu servicii complete, de la asistenta rutiera si tractare auto, pana la depozitarea automobilului intr-un spatiu amenajat si servicii de transport pe platforma dedicata.

Echipa Tractari Auto Aron este formata din specialisti in interventii, iar compania colaboreaza cu toate service-urile auto, astfel incat automobilul sa beneficieze de reparatii intr-un timp cat mai rapid.

Platformele din dotare, marca MAN, pot transporta autovehicule cu o greutate de pana la 5.000 kg. Echipajele au revizia la zi si sunt conduse de catre soferi experimentati, care au grija de automobilul dumneavoastra.

Lucram cu profesionisti si suntem in continua dezvoltare, astfel incat sa va putem oferi servicii non-stop si sa ne asiguram ca automobilul nu va va crea probleme. Salvati datele de contact ale Tractari Auto Aron in agenda si sunati-ne la nevoie!

Servicii

Oferim servicii de tractare auto si transport, in spatiul national si international. Cele mai rapide interventii vor avea loc in orasele Codlea, Rasnov, Zarnesti, Bran si Brasov si in zonele Fagaras, Ghimbav,Feldioara, Rupea, Sercaia si Predeal. Daca automobilul dumneavoastra intampina probleme, atunci ne puteti contacta si va vom furniza servicii complete, care va vor scoate din impas

  • ASISTENTA AUTO
  • TRACTARI AUTO
  • SERVICE AUTO
  • TRANSPORT AUTO
  • DEPOZITARE AUTOMOBIL