Paza si Protectie Botosani

Anvi Expert Security

Paza si Protectie Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Paza si Protectie Botosani: Anvi Expert Security.

SC ANVI EXPERT SECURITY are o experienta in domeniu de 2 ani. Paza fixa a obiectivelor se efectueaza cu agenti de paza si de protectie locala pregatiti special pentru astfel de activitati, dotati cu echipament auxiliar specific, si echipati in concordata cu solicitarile beneficiarului. Pentru interventie se folosesc echipaje auto formate din sofer si cate doi agenti operativi, special selectionati, instruiti, antrenati si dotati din punct de vedere logistic, echipaje capabile sa actioneze rapid, eficace si in limitele legii, pentru indepartarea cauzelor care au produs alarma sau evenimentul semnalat.

 

Anvi Expert Security din Botosani, judet Botosani va ofera calitate la preturi atractive. Aici gasiti despre Anvi Expert Security din Botosani informatii complete si actualizate la zi in 2015, poze relevante si mai nou, tururi virtuale realizate pentru fiecare incapere in parte si care va permit sa vizitati virtual Anvi Expert Security din Botosani.

Va recomandam sa apelati la Anvi Expert Security din Botosani pentru servicii si produse, reduceri si oferte promotionale ale Anvi Expert Security Botosani pe care le gasiti pe site-ul de prezentare din cadrul ghidului online. Clientii pot apela Anvi Expert Security din Botosani la sediul din adresa Str. Ion Pilat, Nr. 13 A, din Botosani, Botosani.

Deasemenea, puteti contacta Anvi Expert Security din Botosani la telefon pe 0754 535 369 - 0755 030 782 - 0231.530.532- Danila Ionut sau fax . Va sunt puse la dispozitie in cadrul paginilor specifice din cadrul site-ului de prezentare din cadrul ghidului toate informatiilede care aveti nevoie despre Anvi Expert Security Botosani cu sediul din Str. Ion Pilat, Nr. 13 A, Botosani, Botosani. Aici veti gasi modalitati de plata si monede acceptate la Anvi Expert Security din Botosani.

Galerie foto