Tractari Auto Craiova

Tractari AutoRot

Tractari Auto Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Auto Craiova: Tractari AutoRot.

Tractari AutoRot este o firma specializata in oferirea de asistenta rutiera. Serviciile oferite de noi variaza de la tractari la recuperari auto. Suntem o echipa entuziasta, responsabila si dornica de a va oferi serviciile cele mai bune de pe piata din Craiova la preturi avantajoase.

Tractari AutoRot este firma la care puteti apela cu incredere atunci cand din nefericire pentru dumneavoastra - viitorii nostri clienti - va veti afla intr-o situatie dificila (defectiune, o pana sau avarii de orice natura) si veti gasi in noi intotdeauna un sprijin de nadejde, maxima seriozitate, promptitudine si garantia oferirii unor servicii la cele mai inalte standarde. Non-stop, 24/24, 7/7. Ne puteti contacta la 0762513391/0761651964 sau adrian_rotaru30@yahoo.com

Va uram sa aveti parte de calatorii cat mai sigure, confortabile si lipsite de incidente nedorite sau neasteptate care v-ar putea intrerupe derularea normala a programului dumneavoastra. Dar situatiile neplacute fac parte din realitatea cotidiana. La AutoRot va asteptam si va asiguram ca suntem partenerul dumneavoastra de incredere, atunci cand porniti la drum!

Galerie foto