Tractari Auto Cotnari

JAK Assistance - Tractari Auto Iasi

Tractari Auto Cotnari reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Auto Cotnari: JAK Assistance - Tractari Auto Iasi.

tractari auto remorcari cotnari

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA IASI - COTNARI - PASCANI - TARGU FRUMOS - HARLAU

  JAK ASSISTANCE efectueaza servicii de tractari auto si asistenta rutiera non-stop in IASI - PASCANI - HARLAU - COTNARI - TARGU FRUMOS si in zonele limitrofe pentru autovehicule noi, defecte sau avariate (tractari SUV-uri, tractari dube si dubite, tractari van-uri, rulote, atv-uri, etc), transport pe platforma pentru utilaje agricole si industriale sau utilaje de constructii cu masa maxima de 4T.

tractari auto remorcari cotnari iasi

Daca ati fost implicat intr-un accident sau pur si simplu nu mai puteti circula cu masina, apelati cu incredere la serviciile noastre de tractare auto. Tractarea auto nu implica niciun efort suplimentar din partea ta. Autospecialele noastre de tractari detin echipamente special proiectate ce au ca scop recuperarea si transportul vehiculelor avariate. Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

tractari auto remorcari cotnari iasi

Va asiguram ca firma noastra dispune de o echipa de specialisti dotata cu echipamente moderne care au o experienta indelungata in domeniu, oferind astfel servicii profesionale. De asemenea, costurile serviciilor noastre nu sunt ridicate si nici nu au taxe ascunse.

tractari auto remorcari cotnari iasi

Disponibilitate extinsa
Tractare Autoturisme
Tractare Autoutilitare
Transport auto pe platforma
Transport utilaje pe platforma
Remorcare auto avariate

tractari auto remorcari cotnari iasi

SERVICII SI TARIFE TRACTARI AUTO PASCANI - IASI

 Cu ajutorul autospecialelor pe care le detinem putem tracta, transporta pe platforma sau remorca o gama variata de autoturisme, jeep-uri, autoutilitare, atv-uri, motociclete, electrostivuitoare, avariate sau nu. Platformele noastre sunt dotate cu sistem hidraulic ce permite incarcarea oricarui autovehicul, utilaj sau obiect ce se doreste a fi transportat in limita capacitatii si dimensiunilor permisibile.

  • remorcari auto avariate sau cu defectiuni tehnice, asistenta rutiera
  • transport utilaje industriale (motostivuitoare, buldozere) si utilaje agro (tractoare, semanatori, cultivator)
  • interventii rapide si depanare vehicule
  • transport marfa
  • transport pe platforma si tractari de masini noi sau avariate
  • tractari si transport pe platforma masini de teren, autoutilitare, dube si microbuze
  • transport pe platforma si tractari de masini cu numere expirate

Tractare in Iasi - Preturi incepand cu 80 LEI
Tractare in afara orasului Iasi: incepand de la 1.5 lei/km