Tractari Auto Cluj Napoca

Santu Auto Company SRL

Tractari Auto Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Auto Cluj Napoca: Santu Auto Company SRL.

Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 20 angajati, S.C. Santu Auto Company S.R.L. efectueaza: transport de marfa intern si extern, autoturisme, confectii. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. 

Societatea noastra are ca obiect de activitate principal transportul de autovehicule si utilaje cu autospecializate. Activam pe intreg teritoriul Romaniei si in tarile din spatiul comunitar, in special Germania, Franta, Olanda, Belgia, Cehia, Ungaria, Austria, Italia..

- tractari auto avariate sau defecte pe platforma oriunde

- transport de utilaje oriunde in Romania

- transport de autovehicole in tara si strainatate

Preluarea si predarea masinilor se face pe baza de proces verbal. Autovehiculele sunt transportate sub asigurare CMR. Dispunem de parc auto generos, avand posibilitatea de a transporta mai multe masini simultan. Toate acestea la la preturi foarte avantajoase. Ne puteti contacta cu incredere pentru a va face o oferta personalizata de care sa fiti si dumneavoastra multumit!.

Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In firma S.C. Santu Auto Company S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partener de incredere pentru dumneavoastra. Experienta S.C. Santu Auto Company S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Galerie foto