Tractari Auto Buzau

Tractari auto Buzau Alex Danimar S.R.L.

Tractari Auto Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Auto Buzau: Tractari auto Buzau Alex Danimar S.R.L. .

Apelati cu incredere la serviciile noastre!

Specialisti in domeniu va oferim o gama completa de servicii de tractari auto, transport autoturisme pe platforma ori remorcari atat in tara cat si in statele Uniunii Europene.

Acum suntem mai aproape de dvs. ca niciodata!

Din dorinta de a raspunde cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra, ne-am organizat activitatea astfel incat serviciile de tractari auto sa fie asigurate NON STOP.

In acelasi timp ne-am dezvoltat si servicii conexe activitatii de tractari auto, cum ar fi acordarea de asistenta pentru constatarea autoturismului avariat, repararea sau vanzarea acestuia. In situatia unor defectiuni minore putem asigura remedierea acestora fara a fi necesara tractarea autoturismului la service.

De-a lungul timpului am incercat permanent sa imbunatatim serviciile de tractari auto si sa raspundem cat mai bine cerintelor dumneavoastra! Daca nu ne credeti, apelati cu incredere la serviciile noastre, la orice ora din zi si din noapte si va veti convinge!

fluturas10002_400

 

Servicii

Asistenta rutiera non-stop; 
Asistenta juridica si avocationala;
Instrumentarea dosarelor victimelor accidentelor rutiere in vederea primirii despagubirilor de la societatile R.C.A. a persoanei care se face vinovata de producerea accidentului rutier;
Recuperari taxe auto;
Inmatriculari complete - (carte de identitate, autenticitate, schimbare de proprietar etc.);
Inmatriculari Bulgaria;
Asigurari auto;
Schimbare furnizor energie electrica si gaze naturale , in vederea obtinerii unui pret mai mic decat cele pe care le avem in contractele actuale; 

Galerie foto