Tractari Auto Bucuresti-Sector 1

Tractari Auto Non-Stop Sector 1

Tractari Auto Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Auto Bucuresti-Sector 1: Tractari Auto Non-Stop Sector 1.

Definiţie: TRACTARE în ROMÂNIA sau în UNIUNEA EUROPEANĂ transportul autovehiculului, la cel mai apropiat service autorizat.

A. Tractare pe teritoriul ROMÂNIEI. In cazul acestui serviciu puteţi beneficia de:

  • tractare gratuită până la cel mai apropiat  service autorizat;
  • organizarea transportului autovehiculului avariat sau defect la o adresă din localitatea de domiciliu a membrului A-CAR, în termen de maxim 7 zile lucrătoare de la eliberarea din service, după caz.
  • transportul conducătorului auto şi al pasagerilor de la locul incidentului în locul unde se oferă CAZARE (gratuit maximum 2 nopţi) sau AUTOTURISM LA SCHIMB (gratuit maximum 2 zile).

B. Tractare în UNIUNEA EUROPEANĂ:

  • tractarea până la cel mai apropiat service autorizat.
  • organizarea transportului autovehiculului avariat sau defect (repatrierea) la o adresă din localitatea de domiciliu a membrului A-CAR, în termen de maxim 15 zile lucrătoare de la eliberarea din service, după caz.
  • transportul conducătorului auto si al pasagerilor de la locul incidentului în localitatea de domiciliu/destinaţie sau în locul unde se oferă AUTOTURISM LA SCHIMB cu şofer, gratuit maximum 2 zile sau/şi CAZARE, gratuit maximum 2 nopţi.

Procedura pentru solicitarea serviciului TRACTARE

Pasul 1 - Sunaţi la DISPECERATUL NAŢIONAL tel: 0.265.230.230 şi cereţi operatorului să vă ajute.

Pasul 2 – Asigurarea serviciului Tractare
Dumneavoastră (Membru A-CAR) şi ceilalţi pasageri veţi fi transferaţi la locul de unde veţi pleca pentru a vă continua călătoria (TRANSPORT PASAGERI sau AUTOTURISM la SCHIMB, gratuit maximum 2 zile, cu sau fără şofer, după caz) sau veţi beneficia de serviciul CAZARE, gratuit maximum 2 nopţi.

Pasul 3 – Defecţiunea nu poate fi înlăturată în timp util
Dacă reparaţia nu se poate face în 48 de ore, autovehiculul va fi transportat în localitatea de domiciliu a membrului clubului la o adresa menţionată de acesta.

Dacă dumneavoastră şi ceilalţi pasageri nu doriţi sau, după caz, nu puteţi continua călătoria, vi se va asigura transportul în localitatea de domiciliu din ROMÂNIA, respectiv din UNIUNEA EUROPEANĂ(pentru conducătorul auto şi pasageri), în condiţiile oferite de A-CAR prin Dispeceratul Naţional.

Galerie foto