Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Non-Stop Brasov

Tractari Auto Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Auto Brasov: Tractari Auto Non-Stop Brasov.

Tractari auto si asistena rutiera Non-Stop Brasov

Firma noastra efectueaza servicii de tractari auto non-stop pe platforma si transport autoturisme local (Brasov), intern (Romania), cat si international (Europa). Dintr-o preocupare constanta fata de calitatea si profesionalismul serviciilor de tractari auto pe care le prestam, putem sa actionam pentru rezolvarea problemelor dvs.in cel mai scurt timp si cu cele mai adecvate mijloace de tractare in functie de autoturismul si de complexitatea avariei survenite.

Venim in intampinarea celor aflati in situatia unui accident rutier, in urma caruia autovehiculul nu este in stare de functionare prin transportul acestuia oriunde este necesar. In cazul unui astfel de eveniment rutier nefericit, putem sa va oferim o gama diversificata de servicii de tractare, asistenta rutiera, depanare, remorcare si transport auto.

Avand o o echipa cu o experienta in domeniul de tractari auto din Brasov si nu numai, ne putem mandri cu servicii de calitate, seriozitate si profesionalism. Suntem specializati in orice tip de tractari auto atat a vehiculelor de mici dimensiuni sau chiar atv-urilor, cat si a celor comerciale onorand de-a lungul timpului mii de comenzi de pe teritoriul tari. In momentul de fata, flota auto este compusa din 3 autospecializate Iveco dotate cu echipamente profesionale, avand o capacitate de transport de 2 autoturisme simultan.

Este bine sa fiti pregatiti pentru remorcarea autovehiculului in caz de defectiune sau accident mai inainte sa se intample si sa aveti memorat numerele de telefon ale serviciului de tractari auto Brasov.

Servicii

  • Tractari auto Brasov pe platforma
  • Transport auto Brasov, intern sau international
  • Remorcare Brasov, asistenta rutiera Brasov si depanare auto
  • Constatarea si fotografierea avarilor
  • Depanare defectiuni minore
  • Tractare auto a doua autovehicule simultan

LOCAL- INTERN ( raza localitatii Brasov )

Gama mica (ex.auto cu greutate max 1,5t ) incepand de la 60 Ron
Gama medie (ex.auto,dubite cu greutate intre 1,5t si 2t ) 70 Ron
Gama mare (ex.auto greutate mai mare de 2t ) 100 Ron

INTERN ( Romania ) - pana la 200 km

Gama mica incepand de la 1,4 Ron/Km
Gama medie
Gama mare

 

INTERN ( Romania ) - peste la 200 km

Gama mica Negociabile
Gama medie
Gama mare

 

Extern - Europa

Gama mica 0,35 euro/km
Gama medie 0,50 euro/km
Gama mare 0,70 euro/km

• Pentru incarcarea/descarcarea autoturismului(in afara localitatii sub o raza mai mica de 100km) se percepe un tarif de 70 ron.
• Stationare ( intre 25-30 ron/ora functie de durata de imobilizare a autoplatformei)
• Pentru cursele interne si externe kilometri se calculeaza dus-intors.
• Pentru tractarile speciale si conditii dificile pretul se calculeaza in functie de situatie, durata si complexitate