Tractari Auto Braila

Tractari Auto Non-Stop Braila

Tractari Auto Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Auto Braila: Tractari Auto Non-Stop Braila.

Tractari auto Braila asigura servicii profesionale de asistenta rutiera si tractari auto non stop in Braila de peste 5 ani, cu pasiune si responsabilitate fata de clientii nostrii si participantii la trafic.

E frustrant si periculos sa ramai blocat cu masina in trafic sau pe marginea drumului, sa nu te ia nimeni, sa te tracteze, ai simtit si tu asta? De aceea noi iti suntem alaturi Non-Stop in Braila si imprejurimi si intervenim in cel mai scurt timp de la apelul dat de tine. Indiferent daca ai ramas fara baterie si masina nu mai porneste, sau esti implicat intr-un eveniment rutier si ai nevoie de o tractare auto, noi iti suntem alaturi! 

Compania noastra ofera pe langa serviciile standard de tractari auto non stop in Braila si alte servicii aditionale:

  • asistenta rutiera non-stop,
  • deschiderea usilor sau portierelor blocate (interventie non-distructiva),
  • transport auto,
  • transport motociclete si ambarcatiuni,
  • service auto.

Indiferent daca ti-au ramas cheile blocate in masina, ai o pana, ai ramas fara carburant sau ai oricare alta problema, suntem aici sa te ajutam.

Doar incercand serviciile noastre vei simti satisfactia de a avea tot timpul o solutie la problema ta, de a nu trai senzatia neplacuta de neputinta cand stai cu masina in drum.

Servicii

Serviciile de tractare auto au la baza platforma auto Iveco echipata dupa cele mai noi si performante standarde.

Pentru ca nu practicam taxe ascunse, te atentionam ca tariful de stationare practicat pentru durata de imobilizare a platformei este de 40-50 lei/ora, ca preturile se majoreaza cu 20% pe timpul noptii si pe perioada sarbatorilor legale; de asemenea, tarifele se maresc atunci cand conditiile atmosferice sunt nefavorabile.

Pretul serviciilor executate in oras porneste de la 70 Ron, iar pretul extern pleaca de la 1 Ron / Km. Toate estimarile de pret au la baza greutatea masinii si distanta pe care se va efectua serviciul.

Galerie foto