Tractari Auto Beclean

Tractari Auto Buzila

Tractari Auto Beclean reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Auto Beclean: Tractari Auto Buzila.

tractari auto remorcari bistrita beclean

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA BISTRITA - BECLEAN - NASAUD

tractari auto remorcari beclean bistrita

Tractari Auto BUZILA ofera servicii de tractari auto non-stop in Bistrita, Beclean, Nasaud, Sangeorz-Bai dar si in zonele limitrofe, pentru autoturisme avariate, defecte sau noi (jeep, dube si dubite, van-uri, rulote, atv-uri, tractoare, camioane, barci etc.). Asiguram transport pentru utilaje agricole si motostivuitoare cu masa maxima de 10T. Detinem autospeciale performante, dotate cu echipamente moderne. Vehiculul dumneavoatra va fi remorcat pe platforma in conditii de maxima siguranta. Transportul se face cu autospeciale echipate in mod corespunzator. Echipamentele noastre performante si personalul bine pregatit ofera cele mai eficiente servicii de tractare.

tractari auto remorcari beclean bistrita

In cadrul activitatii de remorcare si tractari autospeciala tracteaza orice vehicul ramas in pana sau avariat. Autospecialele noastre ofera multiple posibilitati de prindere si tractari autovehicule descongestioneaza rapid locul interventiei si indeplinesc toate conditiile impuse de protectia muncii la recuperare si tractare, oferind siguranta maxima. Serviciile noastre de remorcari auto sunt extrem de fiabile economice si eficiente reducand la minim paguba suferita de clientii nostri.

tractari auto remorcari beclean bistrita

Platformele au diverse dimensiuni si suporta diferite greutati. Exista versiuni mai mari, cu un corp lung si motoare, transmisii si carlige de remorcare mai puternice ce pot fi utilizate pentru remorcarea de autobuze, tractoare sau camioane de mare tonaj. Fiecare platforma este proiectata sa reziste la o greutate maxima. In cazul unei tractari auto ce depaseste dimensiunea maxima exista riscul ca platforma sa se destabilizeze avariind atat platforma cat si masina tractata.

SERVICII TRACTARI AUTO BISTRITA

  • transport utilaje si autoutilitare de pana la 10 tone
  • remorcari auto avariate sau cu defectiuni tehnice, asistenta rutiera
  • transport utilaje industriale (motostivuitoare, buldozere) si utilaje agro (tractoare, semanatori)
  • interventii rapide si depanare vehicule
  • inchiriere platforma
  • transport marfa
  • masina cu macara
  • transport pe platforma si tractari de masini noi sau avariate
  • tractari si transport pe platforma masini de teren, autoutilitare, dube si microbuze
  • transport pe platforma si tractari de masini cu numere expirate