Tractari Auto Bacau

Tractari auto Bosuz Trans

Tractari Auto Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Auto Bacau: Tractari auto Bosuz Trans.

 SERVICII DE TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA PROFESIONALA NON-STOP

0755.010.001

 Tractari Auto Non Stop Bacau Firma noastra are ca scop principal sa vina in ajutorul conducatorilor auto aflati in dificultate. Desi suntem de doar cativa ani pe piata, am reusit sa ne facem un renume in domeniul tractarilor auto, dand dovada de profesionalism si seriozitate fata de clientii nostri. Oferim tractari auto pentru toate categoriile de autoturisme clasa mica pana la medie. Platformele pe care le detinem sunt de ultima generatie si va transportam masina in deplina siguranta. 

  In urma unui accident sau a unei defectiune minora care poate fi remediata pe loc (ex: pana, infundare filtru motorina, sau avand la dispozitie piese pe stoc si la comanda necesare pentru micile defectiuni) fara a mai fii necesara tractarea, noi suntem cei care intervenim pentru a va oferi ajutor 24h din 24h, 7 zile din 7 zile, prin serviciul nostru de tractari auto si asistenta.

  Dispunem de personal calificat, mereu pregatit pentru a raspunde cerintelor dvs. avand un parc auto de ultima generatie, dotat in asa fel incat sa putem rezolva orice problema. In acesti perioada de activitate ne-am diversificat gama de servicii pe care le oferim. Oferim clientilor nostri: executăm tractări platformă cu o poziţie de max. 2,8t, camion cu o poziţie de max. 5 to. camion cu 3 poziţii + platformă 1 poziţie, transport intern şi internaţional cu personal calificat.

Servicii

  • - Transport motociclete si ambarcatiuni,
  • - Tractari auto cu platforma pentru autoturisme
  • - Tractari auto cu platforma pentru microbuze/minivanuri
  • - Tractari auto cu platforma utilaje
  • - Tractari camioane

Galerie foto