Stomatolog Bucuresti-Sector 1

Stomatolog Non-Stop Sector 1

Stomatolog Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stomatolog Bucuresti-Sector 1: Stomatolog Non-Stop Sector 1.

Orto Dental Clinica Stomatologie Bucuresti imbina experienta medicilor stomatologi specializati in toate domeniile stomatologiei moderne cu dotarile de ultima generatie ale clinicii.

Intregul personal al Clinicii Stomatologice Orto Dental are rolul de a respecta dorintele pacientilor intr-un climat de confort si siguranta. 

Folosim cele mai noi instrumente si materiale pentru realizarea unor tratamente de calitate. 

Clinica este dotata cu unituri dentare de ultima generatie, care asigura eficienta in tratamentul stomatologic si un confort sporit al pacientului, avem o sala de sterilizare care permite efectuarea manoperelor in conditii de igiena maxima, beneficiem de asemenea de un aparat de radiologie digitala intraorala (folosim cel mai modern sistem de captare a imaginii radiologice- Diagora Soredex). 

Suntem printre putinele clinici care detin un aparat de inhalosedare pentru pacientii anxiosi. In conditii de maxima siguranta si in prezenta unui medic specialist ATI efectuam cu succes tratamente prin analgosedare.

Avem posibilitatea sa utilizam apex locatorul pentru tratamentele de  canal si sa efectuam fotografii intraorale pentru o diagnosticare corecta si pentru stabilirea unui plan de tratament ortodontic.