Restaurant Timisoara

Restaurant Caruso

Restaurant Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Restaurant Timisoara: Restaurant Caruso.

Conceptul restaurantului Caruso, afiliat ultimelor tendințe gastronomice internaționale, vă sugerează o sărbătoare culinară desfășurată într-un ambient  plăcut,  indiferent de momentul zilei în care doriți să ne treceți pragul.

Pentru noi este foarte important ca explorarea culinară să fie complexă, de la alegerea veselei până la felul în care preparatele sunt prezentate. Dorința noastră este de a oferi o experiență plăcută celor care doresc să probeze ceva diferit, surprinzător și de neuitat,  la un preț rezonabil. Chef Viorel Birsan vă invită să descoperiți meniuri cu specific franțuzesc, dar și  preparate consacrate din bucătăria internațională, gătite cu har, într-o manieră originală, provocându-vă să încercați noi feluri de mâncare ce combină magistral savoarea produselor proaspete cu rafinamentul gastronomiei "haute cuisine".

Personalul nostru este pregătit pentru a face față  celor mai înalte exigențe. Meniul complex este pus în valoare de o lista de vinuri atent selecționate de către sommelier, pe care vi le recomandăm în funcție de ceea ce doriți să degustați sau preparatul ales pentru a fi consumat.

Dorind să va fim alături cât mai des, vă invităm să ne descoperiți,

Va așteptăm cu drag pe strada Enrico Caruso nr. 2!

Galerie foto