Restaurant Sibiu

Restaurant Savoarea Sibiului

Restaurant Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Restaurant Sibiu: Restaurant Savoarea Sibiului.

Rasfata-ti poftele cu revista Savoarea Sibiului si economisesti jumatate din banii cheltuiti de-a lungul unui an intreg.
Peste 100 de mese GRATUITE 1 + 1 in peste 30 de restaurante, pub-uri, cafenele si cofetarii din Sibiu de-a lungul intregului an ( + multe alte cupoane PROMO ) .
Revista Savoarea Sibiului este o harta, o brosura culinara a orasului Sibiu care stimuleaza “iesitul in oras”. Revista cuprinde 20 de restaurante ale Sibiului, raspandite atat in oras cat si in imprejurimile acestuia.Restaurantele sunt special alese dupa privelistea din jur, servirea cel putin ok, si desigur mancare cat mai pe gustul fiecaruia.In interiorul brosurii vezi gasi atat poze, adrese si vizualizare pe harta, cat si informatii detalii despre mancarea din localul dorit/respectiv; si totodata tichetele/cupoanele cu GRATUITATI. Fiecare restaurant are 2, 4 , respectiv 6 cupoane,care pot fi folosite de oricare doua persoane, in oricare din restaurante daca detin harta gurmazilor din Sibiu : Savoarea Sibiului.
Revista Savoarea Sibiului sustine ” iesitul in oras “. LA JUMATATE DE PRET cu peste 70 de cupoane cu gratuitati !
Peste 20 de restaurante, cafenele, pub-uri, cofetarii in cadrul carora poate fi folosita brosura Savoarea Sibiului de 70 de ori . 1+1 GRATIS de-a lungul unui an intreg; puteti economisi pana la 2000 Ron/ anual cu ” iesitul in oras ” . Comandati acum cea mai avantajoasa brosura care te invita in oras de 70 de ori GRATUIT – 1 + 1 GRATIS in peste 20 de restaurante,PUB-uri, cafenele si cofetarii din Sibiu.
Prin acest proiect se stimuleaza ” iesitul in oras ” sau daca aprofundam putin, ” iesitul in oras in doi “. Prin aceasta revista punem la dispozitie o gama intreaga de detalii, directii, idei de locatii noi, pagini animate cu locuri deosebite si diferite din orasul nostru drag: Sibiu, Hermannstadt, in care se poate lua masa, servi cina sau degusta desertul linisbtit. Totodata ne-am gandit ca gama de restaurante sa difere: adica aici puteti gasi atat restaurante japoneze cu mancaruri specifice, cat si restaurante rustice din imprejurimile Sibiului unde se pot servi : atat o tochitura cu mamaliguta bine facuta ; cat si o pizza in centrul orasului la una dintre cele mai gustoase pizzerii din localitate. In acelasi timp, daca este sa studiem oferta culinara de lunga durata, oferita de Savoarea Sibiului ne putem da seama ca de a lungul unui an se cumuleaza o economisire de peste 2.000 RON.
La acest ” iesit in oras ” sunt invitati atat tinerii adolescenti, studenti si imfometati, cat si persoanele mai in varsta cu pofta de a selecta, incerca si degusta orice bunatate din meniul oricarui restaurant.

Galerie foto