Restaurant Oradea

Restaurant Crinul Alb

Restaurant Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Restaurant Oradea: Restaurant Crinul Alb.

Pentru iubitorii gastronomiei româno-italiene există un singur loc de întâlnire în Oradea: şi acela este restaurantul-pizzerie Crinul Alb. Redeschis în 2008, Crinul Alb a devenit repede unul dintre cele mai frecventate localuri din Oradea. Considerat a fi un restaurant cu tradiţie, Crinul Alb pune la dispoziţia clienţilor săi pe lângă cele peste 50 de feluri de pizza delicioase şi un meniu bogat cu specific româno-italian din care nu lipsesc paştele, supele, ciorbele, peştele şi mâncărurile tradiţionale, atât româneşti, cât şi italieneşti. 

Pe lângă meniul bogat şi felurit, localul este renumit şi pentru servirea ireproşabilă, datorată în special echipei profesioniste a restaurantului care ştie să se ridice şi la nivelul aşteptărilor celor mai pretenţioşi clienţi.

Datorită poziţionării sale, pe malul Crişului, (Parcul Traian nr. 31), localul oferă clienţilor săi şi o privelişte unică; vara întreagă faţada de sticlă a restaurantului se deschide oferindu-va posibilitatea de a savura mâncărurile delicioase în timp ce în fundal se aude lin susurul liniştitor al Crişului, iar iarnă puteţi să va bucuraţi de o pizza aburindă, în timp ce dincolo de cortina de sticlă ninge frumos.

De asemenea, Restaurantul-pizzerie Crinul Alb aduce un nou concept pe piaţă orădeană: programul non-stop. Aşa deci, localul va aşteaptă să îi treceţi pragul la orice ora din zi sau din noapte, pentru a va încânta papilele gustative cu mâncăruri inedite şi savuroase.

Galerie foto