Restaurant Navodari

Restaurant La Scoica Land

Restaurant Navodari reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Restaurant Navodari: Restaurant La Scoica Land.

Restaurantului La Scoica Land va intampina cu preparate traditionale romanesti imbinand totodata specificul italian cu cel pescaresc. Restaurantul La Scoica Land prin traditia si originalitatea sa, va ofera inca din 3 Noiembrie 1997 cele mai variate tipuri de mancaruri la cele mai inalte standarde.

Personalul calificat va intampina cu cele mai savuroase preparate, astfel, momentele petrecute alaturi de noi vor fi de neuitat.

Restaurantul impreuna cu terasele din jurul acestuia (terasa cu flori, terasa pe nisip, aleea cu foisoare, cele doua foisoare si corabia) alcatuiesc un ansamblu ce va ofera diferite stiluri de aranjamente si ambianta. Astfel oricare dintre acestea va vor face mic dejunul, pranzul sau cina cat mai placute.

Doriti sa va relaxati in Restaurantul nostru si sunteti cu copiii? Nicio grija! Nu va trebui sa ii lasati acasa cu bona sau bunica, ci, ii puteti lua cu dumneavoastra. The Land of Kids a fost special amenajat pentru linistea dumneavoastra, acest loc oferind copiilor dumneavoastra posibilitatea de a se simti in largul lor, in siguranta, ei fiind supraveghiati de personalul nostru atestat.

Acesta este dotat cu leagane, jucarii, garduri, elemente de escaladare si bare de protectie pe o suprafata de peste 300m² unde cei mici pot alerga toata ziua.

Intr-un cuvant, la noi isi pot consuma energia in cele mai sigure conditii.

Galerie foto