Restaurant Galati

Restaurant Full House

Restaurant Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Restaurant Galati: Restaurant Full House.

In luna Mai a anului 2002, ne-am deschis usile catre dumneavoastra, putini la numar, timizi, si precauti dar cu dorinta de a avansa in inimi.

Cu ajutorul si sustinerea dumneavoastra am reusit sa invatam din cele bune dar din cele mai putin bune; cu ajutorul dumneavoastra am reusit sane perfectionam serviciile, sa imbunatatim calitatea produselor, astfel incat, dupa o perioada de descoperire a pietei si de analizare a preferintelor dumneavoastra, am reusit sa avansam.

Odata ce am prins curajul si experienta necesara, ne-am intins aripile si am inceput sa ne extindem, astfel ca dumneavoastra sa ne gasiti in orice colt al Galatiului.

La inceput meniul nostru nu era lung, bazandu-ne pe Pizza, Paste, Sandwich-uri si Salate, dar odata cu extinderea noastra, am hotarat sa va oferim o gama mai variata de produse, si servicii.

Ne-am creat un produs specific Full House, si anume Mini-Calzoni, l-am transformat in Marca Inregistrata, astfel ca dumneavoastra sa stiti cu siguranta ca va bucurati de ceva autentic si de calitate superioara.

In curand am deschis usile unui nou segment: cel aldeserturilor. Am inceput prin torturi la comanda, initial pentru ocazii mici, ajungand sa ne perfectionam astfel incat sa oferim asistenta si priceperea noastra pentru evenimente semnificative din viata dumneavoastra. Dar nu ne-am oprit aici, am folosit iscusinta si priceperea patisierilor nostri pentru a va oferi prajituri de casa, pline de savoare si nostalgie.

Bucurandu-ne de increderea si sustinerea dumneavoastra, am inceput sa oferim si servicii de catering, astfel incat atunci cand apelati la noi, sa gasiti tot ce aveti nevoie.

Galerie foto