Restaurant Cluj Napoca

Restaurant La Ses

Restaurant Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Restaurant Cluj Napoca: Restaurant La Ses.

Cu o capacitate de 50 de locuri + o terasa de 30 locuri, asteptam clientii nostri, pentru a le oferi cea mai buna pizza, si de asemenea cea mai buna mancare gatita, preparata pe loc! 

La orice ora,(program NON STOP) in fiecare zi asteptam comenzile dumneavoastra, telefonic la urmatoarele numere: 0744 215 250 - 0725 313 863
Pe perioada verii, pana la 15 septembrie vom livra la domiciliu de la 09 pana la 02 ! Va multumim pentru intelegere ! Comanda minima 25 Lei, indiferent de cartier !


Din pacate am impuns aceste limite de comanda, pentru a putea oferii clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate, mancare proaspata si sanatoasa! Va multumim pentru intelegerea acordata !

Livrari la Domiciliu Cluj, Livrari la domiciliu non stop cluj, pizza non stop cluj, pizzerie non stop cluj Napoca, livrari pizza non stop cluj napoca, livrari cluj non stop super oferte pizza cluj non stop, cea mai ieftina pizza din cluj!

Galerie foto