Rent a Car Targu Mures

Oltea Rent a Car

Rent a Car Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Rent a Car Targu Mures: Oltea Rent a Car.

În noiembrie 2006 Oltea Automobile a lansat serviciul Rent a Car în Târgu Mureș, din primele luni de functionare clasându-ne pe locuri fruntașe în topurile de acest gen, fapt care ne-a dat și mai multă încredere în serviciile prestate de noi.

Dispunem de o flotă variată de 30 de autoturisme de nouă generație. Prețurile încep de la 19 euro pe zi și includ asigurare, rovinieta si TVA, iar la cerere oferim gratuit scaune de copii. Succesul pe care Oltea Rent a Car l-a avut în Targu Mures și cererea tot mai mare de autoturisme a determinat deschiderea punctului de lucru în cadrul Aeroportului Transilvania, ușurând astfel nevoile clienților sosiți din toate colțurile lumii. Pentru că punem un accent deosebit pe confortul și siguranța clienților nostri oferim mașini de productie 2009-2014, cu cutie automată sau manuală, realizate la cele mai înalte standarde și cu cel mai bun raport calitate-preț de pe piața locală.

Galerie foto