Rent a Car Oradea

Rent a car Oradea

Rent a Car Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Rent a Car Oradea: Rent a car Oradea.

Preturile pentru inchirieri auto si inchirieri masini ,rent a car sunt cele mai mici din zona Banat Crisana va puteti convinge de asta accesand pagina de "Tarife". Preturile cele mai avantajoase le veti gasi la noi !!! Tarifele de inchirieri auto pentru o perioada de peste 20 zile sunt negociabile direct cu agenti nostri din ORADEA,ARAD,TARGU-MURES,TIMISOARA, CLUJ-NAPOCA. Autoturismele ce le oferim spre inchiriere (rent a car) sunt dintre cele mai noi modele cu anii de fabricatie fiind 2013. Va asteptam sa ne contactati in birourile noastre dinORADEA, ARAD, TARGU-MURES, TIMISOARA, CLUJ-NAPOCA.

Va stam la dispozitie cu 18 modele de autoturisme si autoutilitare de calitate, la preturi care sa va sporeasca placerea de a conduce.

Depozit de garantie: 200 EUR

Societatea noastra AUTO-DAYA serv. SRL are sediul in ORADEA si are ca obiect principal inchirieri auto si inchirieri masini ,rent a car catre persoane fizice sau / si societati comerciale Inchirierea auto in sistem RENT A CAR se face in conditiile prevazute la pagina" Termen si Conditii " din site-ul nostru.

Pentru a putea satisface cererea de inchirieri de autoturisme societatea noastra a deschis un birou de inchirieri auto(rent a car) in Cluj-Napoca.

Galerie foto