Rent a Car Bucuresti-Sector 6

Kamo Auto Expert SRL

Rent a Car Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Rent a Car Bucuresti-Sector 6: Kamo Auto Expert SRL.

Firma noastra ofera spre inchiriat masini la cele mai convenabile preturi. Va garantam cel mai bun raport calitate/pret al serviciilor noastre de inchirieri auto ieftin. Clientii nostri beneficiaza de serviciile noastre de inchirieri auto, de inalta calitate, la preturi decente si cu toate taxele incluse.

Stim cu totii cat de dificil este sa gasim cele mai potrivite mijloace de transport atunci cand timpul ne preseaza ori cand este necesar sa ajungem la o intalnire importanta intr-un alt oras cu tinuta business obligatorie. Pentru toate acestea si pentru o gama variata de alte activitati, va punem la dispozitie servicii de inchirieri auto in Bucuresti pe termen scurt ori pe termen lung.

Filosofia noastra este simpla: ne adaptam cerintelor clientului. Echipa noastra profesionista este mereu pregatita sa ajute clientul in rezolvarea oricarei probleme intr-o maniera amiabila si eficienta.

Kamoauto are o experienta de peste 7 ani in domeniul inchirierilor auto, devenind una dintre cele mai de incredere fime de rent a car care ofera astfel de servicii pe piata romana. Parcul auto in care va invitam pentru a va alege modelul dorit de masina cuprinde peste 10 modele de masini, in special din gama Dacia. In contractul pentru serviciile de inchirieri auto intra nu doar taxa propriu-zisa de inchiriere ci si intretinerea acesteia de catre firma si asigurarea suportului tehnic pe toata durata in care masina se afla in posesia clientului. Compania de inchirieri de masini Kamo Auto Expert SRL a fost infiintata in anul 2007 si are sediul in Bucuresti.

Telul nostru este sa ii ajutam pe clientii nostri sa economiseasca timp si bani la inchirierea unei masini. Acesta este motivul pentru care va oferim cele mai bune preturi. Politica firmei noastre este: clientul inchiriaza masini ieftin, iar noi ii dam clientului nostru ceea ce cere. Ideea noastra de rent a car se bazeaza pe o strategie win-win: clientul este multumit, iar noi suntem fericiti ca i-am putut fi de ajutor. Dar cu toate acestea clientii nostri nu trebuie sa considere ca vor beneficia de mai putin pentru ca platesc mai putin.

Galerie foto