Pompe Funebre Targoviste

Servicii Funerare Parvulescu - Targoviste

Pompe Funebre Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pompe Funebre Targoviste: Servicii Funerare Parvulescu - Targoviste.

Sediul nostru se afla la 50 metri de poarta Spitalului Judetean Targoviste. Pentru urgente puteti suna la orice ora, magazinul nostru avand program NON-STOP. Pentru a putea vizualiza amplasametul magazinului nostru in cadrul Google Maps sau Bing Maps accesand unul din linkurile de mai jos! 

Noi, P.F. Parvulescu, ne-am infiintat in anul 1993 si de atunci functionam in acelasi sediu. In cei peste 15 ani am reusit sa oferim clientilor nostrii cele mai bune oferte la cea mai buna calitate in domeniu. Comercializam sicrie traditionale si din import, jerbe si coroane de flori, si alte accesorii. Printre serviciile pe care le oferim enumeram: imbalsamat, spalat, imbracat, personal toaletat decedat si personal pentru manipularea sicriului.

De asemenea oferim consultanta in vederea dobandirii constatarii medicale, a actelor necesare inhumarii sau a repatrierii decedatului in cazul in care decesul a survenit in afara Romaniei.

Indiferent ca este apreciata sau nu, moartea reuneste pe plan emotional intreaga familie. Trecerea in lumea celor drepti a cuiva drag, este un eveniment dificil si pentru multi dintre noi, greu de trecut. Prietenii si familia, au nevoie de timp pentru a-si exprima durerea si pentru a incepe sa-si reorganizeze viata fara de cel sau cea care a trecut in nefiinta. Cei ramasi in urma, trebuie sa puna la punct detaliile legate de inmormantare. Pentru a veni in ajutorul celor indurerarti, noi va stam alaturi, oferindu-va ajutorul necesar in astfel de momente neprevazute. Suntem la dispozitia dumneavoastra 24h din 24, 7 zile din 7.

Suntem o echipa pentru a va satisface nevoile intr-o maniera profesionala. Noi va oferim servicii funerare complete. De asemenea ne puteti contacta telefonic la unul din numerele 0245/212432 sau 0723/632542, la orice ora, zi sau noapte, noi avand un program NONSTOP.

 

Servicii

Noi ne propunem sa le oferim familiilor indurerate servicii funerare complete, facand astfel mult mai usoara trecerea peste momentele grele. Astfel noi ne preocupam de urmatoarele:

  • imbalsamare
  • spalat, imbracat
  • coroane, jerbe si aranjamente florale
  • personal toaletat decedat
  • personal pentru manipularea sicriului (coborare, urcare)
  • trasnport funerar

Oferim consultanta pentru:

  • constatare medic
  • acte necesare inhumarii
  • repatrieri si actele necesare

Oferind aceste servicii incercam sa le alinam astfel durerea membrilor familiei si le oferim ajutor in momentele grele, pline de lacrimi si durere, oferindu-le o dovada de respect din partea noastra.

Galerie foto