Pompe Funebre Pitesti

POMPE FUNEBRE PITESTI

Pompe Funebre Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pompe Funebre Pitesti: POMPE FUNEBRE PITESTI.

sediuCompania de pompe funebre DINASTIA LUX din Pitesti ofera de peste 4 ani sevicii funerare de calitate: sicrie , urne, aranjamente florale, coroane, jerbe, transport in tara si in strainatate, repatrieri, accesorii mortuare, consultanta pentru obtinerea actelor necesare.
Obiectivul nostru este de a furniza informatii si servicii complete si de a organiza inmormantari intr-o maniera rapida si discreta.

Magazin Aleea Spitalului, nr. 10.

Magazin vis-a-vis de Cimitirul Sfantul Gheorghe (Stadion).

 

Servicii de transport mortuar

Transport funerar sau mortuar 

Oferim servicii de transport mortuar, pe orice itinerar, cu autovehicule funerare specializate, la cele mai convenabile tarife din domeniu. Transportul se face cu autovehicule echipate conform standardelor europene.

 

 

 

Servicii

Servicii funerare complete

Firma noastra de pompe funebre va ofera spre inchiriere capace frigorifce pentru folosinta la domiciliu. Acest capac frigorific este folosit pentru a conserva persoana decedata pe o perioada mai lunga - in conditii perfecte de igiena si estetica. Se pot folosi si in momentele in care in incinta este foarte cald (perioada de vara) sau zona este lipsita de o sursa de ventilatie.

Oferim si servicii de toaletizare: spalare si imbalsamare.

Noi existam pentru a va face momentele dificile ale trecerii in nemurire a persoanei dragi, in clipe ceva mai usoare, prin detasarea dumneavoastra de grijile legate de toate demersurile ce trebuiesc indeplinite cu astfel de prilejuri. Puteti fi astfel, si-n aceste ultime clipe, alaturi de cei iubiti. Nu mai trebuie sa alergati din usa in usa dupa documentele necesare ori pentru programarea slujbei de inmormantare si a praznicului, nici prin zeci de magazine in cautarea obiectelor ce se folosesc in asemenea ocazii triste ori dupa mijloacele de transport necesare. De asemenea, puteti fi siguri ca, prin noi, faptul ca totul va decurge dupa toate regulile si ca nu va ramane absolut nimic neindeplinit este garantat. Dumneavoastra nu va ramane decat sa ne contactati. De restul, ne ocupam noi!

Galerie foto