Pompe Funebre Pitesti

Servicii Funerare Non Stop Pitesti - DINASTIA LUX

Pompe Funebre Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pompe Funebre Pitesti: Servicii Funerare Non Stop Pitesti - DINASTIA LUX.

pompe_funebrerepatrieri_decedati mioveni

Despre Noi

Locatiile noastre:

Magazin – Aleea Spitalului, nr. 10

Magazin – Str. Nicolae Dobrin, Nr. 35, vis-a-vis de Cimitirul Sfantul Gheorghe (Stadion)

Capela – Str. Nicolae Dobrin

Obiectivul nostru este de a furniza informatii si servicii complete, de a organiza inmormantari intr-o maniera rapida si discreta.

pompe-funebre pitesti

Agentia DINASTYA LUX vine in sprijinul dumneavoastra cu servicii funerare complete si pachete funerare pentru a va asigura ca persoanele dragi vor fi tratate cu demnitate si respect. Toate serviciile noastre sunt disponibile non-stop pentru ca familiile indurerate sa treaca mai usor peste momentele grele: transport funerar, capac frigorific, batiste, colaci, prescuri, imbalsamare, cosmetizare, sicriu, mese de pomenire in regim de catering cat si restaurant.

 • Sicrie si accesorii
 • Cruci
 • Aranjamente florare funerare, flori funerare
 • Coroane si jerbe funerare
 • Transport funerar capela - biserica - cimitir
 • Imbalsamare
 • Cosmetizare
 • Capac frigorific
 • Organizare parastase
 • Monumente funerare marmura si granit
 • Articole funerare: lumanari, candele, imbracaminte, esarfe, doliu, prosoape, iconite etc

DINASTIA LUX  TRANSPORT INTERNATIONAL  REPATRIERI EUROPA

Dinastia Lux va ofera transporturi funerare la cele mai inalte standarde de calitate, dispunand in permanenta de un parc de auto funebre de ultima generatie, oferind transport funebru in maxim 24-48 de ore catre urmatoarele tari: Romania, Bulgaria, Rusia, Serbia, Polonia, Turcia, Europa Ocidentala (orice tara), Canada, SUA, Australia. Aducerea in tara a persoanei apropiate implica mai multe demersuri ce pot impovara familia indoliata, insa compania noastra de repatriere decedati iti ofera un SERVICIU COMPLET.

repatriere decedati pitesti

repatrieri europa romaniaRepatrieri decedati Spania
Repatrieri decedati Germania
Repatrieri decedati Ucraina
Repatrieri decedati Suedia
Repatrieri decedati Austria
Repatrieri decedati Anglia
Repatrieri decedati Polonia
Repatrieri decedati Italia
Repatrieri decedati Bulgaria
Repatrieri decedati Franta
Repatrieri decedati Ungaria
Repatrieri decedati Turcia

Persoana pierduta a fost unica si merita sa fie onorata intr-un mod care sa o reprezinte cel mai bine, in special langa persoanele dragi. Pe intreg parcursul funeraliilor veti avea sprijinul echipei noastre.

Dinastia Lux este o companie de profesionisti avand in componenta sa oameni tineri care cred si pot ca lucrurile trebuiesc facute bine. Intelegem nevoile oamenilor si cautam sa preluam o mare parte din ele in muntele de grea incercare.

transport_funerar_repatrieri-pitesti

Agentia funerara Dinastia Lux ofera servicii de transport funerar via avion de la sau catre orice destinatie in lume, serviciu posibil datorita logisticii de care dispune, si oferit cu grad ridicat de profesionalism la preturi competitive.

Asiguram transport funerar international din Europa in Romania: IRLANDA, SPANIA, ITALIA, FRANTA, GERMANIA, ANGLIA, SUEDIA, BELGIA, OLANDA, AUSTRIA, UNGARIA.

Pentru transportul persoanelor decedate in strainatate este necesar acordul autoritatilor din tara respectiva, precum si aprobarea institutiei de sanatate publica competenta din unitatea administrativteritoriala in care a avut loc decesul.

Transportul international al corpurilor persoanelor decedate din tara in strainatate se face in sicriu impermeabilizat, inchis etans, al carui fund este acoperit cu un strat din materiale absorbante (rumegus, turba), imbibate intr-o solutie dezinfectanta, pe baza unui pasaport de transport mortuar, eliberat de catre autoritatile de sanatate publica, in functie de locul unde s-a produs decesul sau exhumarea.

Agentia noastra pune la dispozitia familiilor indoliate atat timpul cat si experienta sa vasta astfel incat decedatul sa primeasca un ultim omagiu incununat cu recunostinta si cu respect si sa beneficieze o ceremonie funerara demna organizata in mod impecabil.