Pompe Funebre Lugoj

Octavian – Pompe funebre

Pompe Funebre Lugoj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pompe Funebre Lugoj: Octavian – Pompe funebre.

Coroane – funerarelugoj 5

Octavian – Pompe funebre sau funerarelugoj.ro s-a născut din dorința de a oferii servicii complete și superior calitative în Lugoj. Ulterior firma s-a dezvoltat și extins în județele Timiș, Caraș-Severin, Arad, Mehedinți și Dolj. Treptat, printr-o orientare și deschidere spre necesitățile și sugestiile dumneavoastră am început să diversificăm tot mai mult gama de produse și servicii. 

Activitatile de bază sunt comercializarea de coroane, sicrie și alte materiale necesare evenimentelor funerare. Coroanele sunt realizate în atelierul propriu din materiale de calitate atent selecționate de la furnizori de încredere. Sicriele sunt fabricate în România și încercăm mereu sa aibă un preț corect ca de altfel toate produsele și serviciile noastre. 

Livrăm rapid în zonele acoperite de rețeauna noastră și prin curierat în alte zone din țară. 

Aprecierea şi bucuria celor cărora le-am oferit servicii complete zi de zi sau pentru unele dintre cele mai importante eveniment din viaţa lor, ne întăresc convingerea că suntem pe drumul cel bun. 

Dacă ești îndurerat sau pur și simplu nu ști de unde sa începi, contactează-ne și îți venim în ajutor.

Galerie foto