Pompe Funebre Deva

Servicii Funerare Bisericescu Deva

Pompe Funebre Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pompe Funebre Deva: Servicii Funerare Bisericescu Deva.

servicii funerare non-stop deva

Despre Noi

CORONA FLOR SRL va ofera o gama completa de articole funerare: sicrie din diferite esente de lemn (brad, stejar, tei, mahon s.a.), imbracaminte completa pentru sicrie, prosoape, batiste, lumanari, candele, coroane naturale si artificiale, coronite, jerbe, cruci din lemn si din metal, imbracaminte pentru decedati (costume, palari, camasi etc.). Daca decedatul/a a fost pensionar transportul sicriului de la magazin la domiciliu (capela, morga) este gratuit.

servicii funerare non stop deva

Pentru a putea trece mai usor peste dureroasele clipe care va incearca, lasati-ne sa va ajutam la cele mai mici preturi si la cele mai inalte standarde, pentru ca dumneavoastra sa puteti petrece alaturi de cel pe care l-ati pierdut putinul timp care v-a ramas. Promisiunea noastra de a servi fiecare familie si fiecare persoana care intra pe usile noastre este ca acestea vor avea partea de o firma pompe funebre non stop serioasa si ca vor fi tratate cu compasiune, respect si integritate. Noi consideram increderea pe care ne-o acordati un privilegiu, si vom face tot ce ne sta in putinta pentru a oferi confortul si consultanta intr-o perioada dificila. 

Servicii funerare

Transport funerar intern si international

  • asiguram transport funerar cu autofunerara speciala mercedes atat in judet cat si in tara si strainatate, in cel mai scurt timp posibil, asigurand sicriul special de care este nevoie si toate celelalte (sicriu zinc, sicriu lemn special, valvola, documente etc.) in cazul transportului international.

Servicii de spalat, imbracat, imbalsamat, cosmetizat

  • firma are personal autorizat pentru toaletarea decedatului

Organizari parastase

  • organizam pomeni, parastase. Pentru ritualul inmormantarii facem colaci, cozonaci, prescuri in functie de obiceiurile fiecaruia