Pompe Funebre Campina

Servicii Funerare Campina

Pompe Funebre Campina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pompe Funebre Campina: Servicii Funerare Campina.

Funerariile reprezinta comemorarea unei vieti care a luat sfarsit. In momentele de grea incercare, cand familia si apropiatii persoanei decedate sunt coplesite de durere, ultimul lucru de care ati dori sa va ocupati este organizarea intregului proces de inmormantare. Pentru a salva timp si bani si pentru a scapa de stresul organizarii funerariilor este recomandat sa apelati la ofirma de servicii funerare – pompe funebre care sa se ocupa de intregul proces al inhumarii sau incinerarii.

Cu o experienta de peste 14 ani in domeniul serviciilor funerare, Societatea noastra va ofera cea mai completa gama de servicii funerare si pompe funebre in Ploiesti si pe intreg teritoriul Romaniei.

 

Am creeat pentru dumneavoastra pachete funerare complete, de la pachete care va ofera strictul necesar pentru o inmormantare si pana la pachete complete de servicii funerare unde echipa noastra se va ocupa de absolut intreg procesul funerar.

Servicii funerare de calitate : sicrie, urne, aranjamente florale, coroane, jerbe, transport funerar in tara sau in strainatate, repatrieri funerare, repatrieri decedati, accesorii mortuare, monumente funerare, pietre funerare, loc de veci, incinerari, consultanta pentru obtinerea actelor necesare

Servicii

Cu o vasta experienta in domeniul serviciilor funerare, firma noastra va poate ajuta sa treceti peste aceste momente delicate din viata dvs. oferindu-va un serviciu funerar complet ireprosabil executat cu profesionalism si seriozitate.
Puteti sa ne contactati pentru efectuarea serviciilor funerare de care aveti nevoie atat din orasul Ploiesti cat si din afara acestuia.

Constatare deces

Dispunem de medic autorizat care vine la locul decesului si elibereaza certificatul medical constatator al decesului.

Imbalsamare

Imbalsamarea  se poate obtine numai in urma  constatarii decesului ,de catre un cadru autorizat in baza certificatului eliberat de catre medicul constatator  , apoi se elibereaza certificatul  de imbalsamare necesar depunerii la capela  sau pentru  transportul decedatului  in afara localitatii.

Cosmetica mortuara

La cererea dvs. se efectueaza acest serviciu de catre personal specializat al companiei noastre si consta in: spalat decedat, imbracat, cosmetizare.

Incinerarea decedatului

Serviciul de incinerare a persoanei decedate poate fi facuta la cererea familiei. 

Actele necesare serviciului de incinerare :
1. Certificatul de deces
2. Adeverinta de inhumare
3. Certificatul de imbalsamare
4. Adeverinta eliberata de SANEPID Ploiesti
5. Programare incinerare. 

Ajutorul de deces in cuantum de  2022 lei

Pot beneficia de ajutorul de deces  numai pensionarii,cei cu pensii de urmas pot incasa jumatate din acesta .

Firma noastra va poate ajuta sa alegeti un pachet de inhumare din lista noastra si sa puteti deconta cu acest ajutor de deces. 

Organizam parastase

In functie de locatia decedatului si cimitirul la care va avea loc inhumarea va putem oferi prin colaborare,rezervare ,la un restaurant cel mai apropiat alegerii dumneavoastra.Acesta se face cu acordul familiei precum si alegerea meniului .
Optional va putem comanda  coliva, colaci , capitele .

Galerie foto