Pompe Funebre Braila

AGENTIA FUNERARA VALERIU TARPAN

Pompe Funebre Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pompe Funebre Braila: AGENTIA FUNERARA VALERIU TARPAN.

Agentia Funerara - Valeriu Tarpan, va pune la dispozitie servicii funerare complete, servicii funerare non-stop, servicii funerare ieftine, care sa satisfaca orice nevoie a clientului nostru si sa duca la bun sfarsit o ceremonie funerara !

Fima noastra va sta la dispozitie cu servicii funerare profesioniste, promte, 24h/24, 7 zile din 7, 365 zile pe an si consiliere telefonica permanenta, pentru a duce la bun sfarsit o ceremonie funerara ! 

In memoria decedatului, impreuna cu colaboratorii nostri, va oferim posibilitatea de a oficia pomeni si parastase cu produse de calitate in cele mai bune conditii !

Transport funerar 

Transportul funerar se face cu autospeciale funerare. Asiguram transport mortuar pe tot teritoriul municipiului si judetului Braila,in toata Romania si in toata Europa.

Indiferent de conditii , transportul persoanei decedate se face in cele mai bune conditii de pastrare si igiena.

 

Asiguram servicii de repatriere a persoanelor decedate in strainatate cat si a strainiilor decedati pe teritoriul Romaniei. Repatrierea persoanelor decedate se face cu autospeciale funerare.

 

Totodata, asiguram toate actele necesare acestui proces.

 

Repatrierea decedatiilor se poate face aeronautic sau terestru. Intocmirea  actelor si transportul sicriului cu corpul neinsufletit se va face in conditii de maxima siguranta si igiena.

 

Servicii

Firma noastra va pune la dispozitie informatii necesare  pentru a duce la bun sfarsit o inmormantare. Un asemenea eveniment nu inseamna doar  sicriul si transportul la cimitir, acestia fiind ultimii pasi si probabil, cele mai grele momente ale inmormantarii.

Pentru cei ce trec prin astfel de momente, va punem la dispozitie 24h/24,7 zile/7, 365 zile pe an, un serviciu funerar complet, un serviciu funerar non-stop, un serviciu funerar cu o gama completa de servicii precum:

  • Acte necesare inmormantarii
  • Toaletarea decedatului
  • Imbalsamarea decedatului
  • Ajutor de inmormantare
  • Pachete funerare
  • Organizari parastase si pomeni

Galerie foto