Pompe Funebre Arad

In Memoriam Kuki SRL

Pompe Funebre Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pompe Funebre Arad: In Memoriam Kuki SRL.

SERVICII FUNERARE COMPLETE

Shape

Slider 1

In Memoriam Kuki SRL produce și comercializează sicrie și accesorii la pret de producător.In colaborarea cu Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, prin noul magazin din Grădiște, strada Războieni nr. 1 (Colț cu strada Petru Rareș) asigură tuturor membrilor CARP sicrie și accesorii la preț de producător și transport gratuit în Arad și-n toate localitățile județului Arad

Suntem o companie, care se bazeaza pe oameni cu experienta de peste 30 de ani in domeniu. Am inceput activitatea, in forma actuala din anul 2001, de cand oferim servicii de cea mai buna calitate, bazandu-ne pe o echipa de profesionisti care va stau la dispozitie in orice moment, atat cu sfaturi, cat si cu cele mai bune servicii.

Promisiunea noastra de a servi fiecare familie si fiecare persoana care intra pe usile noastre este ca acestea vor fi tratate cu compasiune, respect si integritate. Noi consideram increderea pe care ne-o acordati un privilegiu, si vom face tot ce ne sta in putinta pentru a oferi confortul si consultanta intr-o perioada dificila.

Servicii

Servicii Profesionale
Pierderea unei persoane dragi, este cu siguranta o experienta dureroasa. Acum nu mai e nevoie sa va ingrijorati de chestiuni organizatorice. Lasati toate pregatirile in grija noastra.

Asistenta Non-Stop
Nu uitaţi ca exista, persoane profesioniste, care sunt intotdeauna gata sa va ofere sfatul si ajutorul de care aveţi nevoie.Va stam non-stop la dispoziţie cu o vasta oferta de servicii.

Galerie foto